Kıbrıs Barış Harekatı'nın 51. yıl dönümü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Barış ve Özgürlük Bayramı'nı yürekten tebrik ediyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 51. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında "Kıbrıs Türk halkının 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nı yürekten tebrik ediyorum" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Türk halkının 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nı tebrik etti.
Erdoğan, sosyal medya hesabından Kıbrıs Barış Harekatı'nın 51. yıl dönümü ile 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı dolayısıyla paylaşım yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında, "Kıbrıs Türk halkının 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nı yürekten tebrik ediyorum. Kıbrıs Barış Harekatı'nın 51. yıl dönümünde, Kıbrıs Türk halkının var olma mücadelesi için can veren şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum." ifadesini kullandı.

- Popüler Haberler -

"Kıbrıs Türklerinin haklı davasını desteklemeye devam ediyoruz"

Bakan Kurum, Malatya'da yeni evlerine kavuşan depremzede aileye ziyarette bulundu

Bakanlıktan Türkiye'nin Filistin politikasına yönelik karalama iddialarına tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'ye gitti

Jeffrey: İsrail'in Suriye'de ne yapmaya çalıştığı belli değil

"Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin hak ve çıkarlarını her daim savunmaya devam edecektir"
