KGM duyurdu: Serbest geçiş sistemi devreye giriyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, Avrupa Otoyolu Avcılar Ücret Toplama İstasyonuna Serbest Geçiş Sistemi kurulacağını açıkladı. Çalışmalar nedeniyle Avcılar gişelerinden giriş ve çıkışlar 6 gün süreyle kapalı olacak.
KGM'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, söz konusu sistemin kurulması için istasyondaki mevcut gişe adaları ve kanopilerin yıkım çalışmasının yarın saat 23.00'te başlatılacağı vurgulandı.
Bu kapsamda, 24 saat esasına göre planlanan çalışmaların 6 gün süreceği belirtilerek, çalışma süresince Avcılar gişelerinden otoyola giriş ve çıkışların kapatılacağı, sürücülerin Hadımköy, Avcılar ve Ispartakule kavşakları ile Esenyurt gişelerini kullanabileceği ifade edildi.
- Popüler Haberler -

Fatih'te ahşap bina çöktü: Çok sayıda ekip sevk edildi

Emine Erdoğan aileyi hedef alan küresel tehditlere karşı uyardı: Milli kimliğimizle dirençli olalım

İBB'de yolsuzluk soruşturması genişliyor: 7 kişiye daha tutuklama

İsrail'in etki ajanlarından Türkiye'ye itibar suikastı! Bakanlık, "terör kaçkınları" diyerek deşifre etti

2B araziler hakkında dezenformasyon uyarısı: DMM iddiaları yalanları

Şükriye Aci'den flaş açıklama: Haberim olmadan pazarlık yapmışlar
