Şehit iki askerin Kahramanmaraş'taki ailelerine şehadet haberi verildi

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir ve Emrullah Gülmez'in şehadet haberi Kahramanmaraş'taki ailelerine ulaştırıldı.
Şehit Özdemir'in şehadet haberini Dulkadiroğlu ilçesindeki ailesine Kaymakam Fatih Çelikkaya, Şehit Gülmez'in şehadet haberini de Göksun ilçesindeki ailesine Kaymakam Ömer Faruk Duman verdi.
Acı haberi alan şehit yakınları büyük üzüntü yaşadı.
Sağlık, polis ve jandarma ekipleri şehit ailelerini teselli etmeye çalıştı.
Şehit ailelerinin yaşadıkları mahallelere Türk bayrakları asıldı.

Kahramanmaraş Valiliği: Şehit ailesi çadırda yaşamıyor
Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Özdemir'in ailesine taziye ziyareti
Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesi, taziyeleri kabul ediyor.
Şehit Özdemir'in şehadet haberinin ardından baba Ali Özdemir ve diğer yakınları Şerefoğlu Sosyal Tesisleri'nde taziyeleri kabul ediyor.
Şehidin yakınlarını sağlık, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü psikososyal destek ve jandarma ekipleri teselli etmeye çalışıyor.
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Şerefoğlu Mahallesi'nde meydan düzenlemesi yaparak bölgeye Türk bayrakları astı.
- Popüler Haberler -

İstanbul Otogarı'nda bayram dönüş yoğunluğu devam ediyor

Türkiye Madleen gemisi için adım attı! İki vatandaş için girişim başlatıldı

Ferdi Zeyrek hayatını kaybetti

Ferdi Zeyrek'in sağlık durumu hakkında son açıklama!

Ümit Meriç yeni nesilleri işaret etti: 21. yüzyılın 2. yarısında Türkiye'nin dünyadaki yeri bambaşka olacak

TBMM Başkanı Kurtulmuş: Madleen gemisi saldırısı insanlık onuruna yöneltilmiş alçak bir saldırıdır
