Kaçak moloz dökümüne fotokapanlı ceza

Yalova'da kaçak moloz dökümlerine karşı fotokapanlı denetimler gerçekleştiriliyor. Moloz dökerek çevreyi kirleten şahıslara 20 bin lira para cezası kesiliyor.
Yalova'da Çevre Zabıta Amirliği ekipleri, kaçak yapılan dökümlerle ilgili denetimlerini de artırdı. Bu kapsamda son olarak bir şahsın kamyonetle Kazımiye mevkiinde boş bir arsaya izinsiz şekilde katı atık ve moloz döktüğü fotokapan kameralarıyla anbean kayıt altına alındı.
Öte yandan Kazımiye Sanayi mevkiinde de bir kamyon tarafından moloz atıkları döküldüğü anbean kameralara yansıdı.

Yapılan incelemeler sonucunda ilgili kişilere, 5326 sayılı Kabahatler Kanunu'nun 41/4-A maddesi "Çevreyi Kirletme" hükmü gereğince 20 bin TL idari para cezası uygulandı.
- Popüler Haberler -
"Mesai dışı eğitim fazla çalışmadır"
Gaziantep'te korkutan deprem! Sarsıntı sonrası uzmanlardan kritik uyarılar... "Korkarım parçalanacak"
Kredi kartı farelerine "MİT" darbesi
"Kanatlı"da hareket başladı! Tavuk fırsat ürünü oldu: Fiyatlarda indirim sinyali
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Özgür Özel'e "fiziki mücadele" uyarısı
Aynaya bakmadan konuşuyor... Bakan Gürlek kendisine yaptırım isteyen AP üyesi Prebilic'e yanıt verdi



