ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Kaçak kurbanlık kovalamacası

BEHRAM YILDIZ - | Son Güncelleme Tarihi:
Kaçak kurbanlık kovalamacası

Bu bayramda da kaçan kurbanlıklar sahiplerine zor anlar yaşattı. İstanbul'da kaçan kurbanlıklar sokak sokak kovalandı.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Sahibinin elinden kaçtı. Ortalığı birbirine kattılar. İstanbul'da kaçan kurbanlıklar sokak sokak kovalandı.

EKİPLERLE KÖŞE KAPMACA OYNADI

Kaçak kurbanlıklardan biri Kağıthane'de bir otoparka girdi. Peşinde hem sahibi hem de belediye ekipleri vardı. 700 kilogram ağırlığında ki boğa, ekiplerle adeta köşe kapmaca oynadı. Saatlerce direnen boğa, sakinleştirici iğne ile etkisiz hale getirildi. Beyoğlu'nda ise kaçan boğa sinirliydi. Kulaksız mezarlığına girdi. İki kişiyi yaraladı. Kabir ziyaretine gelenler anonslarla dışarıya çıkarıldı.

SAHİBİNİN ELİNDEN KAÇTI

Gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla çevredeki hastaneye kaldırdı. Tedavi altına aldı. Polis ekipleri, ve vatandaşlar ise kızgın boğayı zapt etmeye çalıştı. Ancak boğa bir türlü etkisiz hale getirilemeyince devreye belediye ekibi girdi.

KAÇAK BOĞA MEZARLIĞA GİRDİ

Ekipler hayvana uyutucu iğne fırlattı ancak kızgın boğa kaçmaya devam etti. Birkaç iğne daha atılması sonrasında boğa olduğu yere yığıldı. Kontrol altına alındı. Ardından da sahibine teslim edildi.

MOTOSİKLETE BOYNUZ ATTI DEVİRDİ

Ataşehir'de ise bir boğa trafiği karıştırdı. Bir motosikleti boynuz atarak devirdi. Motosiklet sürücüsü saldırıdan son anda kurtuldu. Kaçan kurbanlık uzun uğraşlar sonucu yakalandı. Sahipleri tarafından bir direğe bağlandı. Ancak iddiaya göre o direkte kaçak elektrik akımı vardı.

KAÇAN KURBANLIK ÇATIYA ÇIKTI

Konya'da ise sahibinden kaçan bir kurbanlık çatıya çıktı. Bir süre sahibine direnen hayvan daha sonra kerpiç evin çatısından aşağıya atladı. Ama yıkılmadı kaçmaya devam etti. Uzun uğraşlar sonucu güçlükle yakalandı.


Etiketler:
kaçan kurbanlıklar İstanbul bayram zorlukları