Kaçak ilaç operasyonu: 54 gözaltı
İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen kaçak ilaç operasyonunda 54 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık", "kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye sokacak biçimde ilaç üretmek veya satmak", "Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet" suçlarına karışan şüphelilerin yakalanmasına yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma yürüttü.
Yasa dışı yollarla ülkeye ilaç sokan ve bunların satışını gerçekleştirerek halk sağlığını tehlikeye düşüren şüphelilerin kimlik ve adreslerini belirleyen ekiplerin düzenlediği operasyonda 21 zanlı yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda 235 bin 328 kaçak ilaç ele geçirildi.

Çalışmaların devamında, gözaltına alınanlarla bağlantılı olan ve suça karışan 33 şüpheli daha İstanbul, Antalya, Kocaeli, Sakarya ve Diyarbakır'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.
- Popüler Haberler -
Tahliye edilen eski DHMİ Daire Başkanı Cemil Acar yeniden gözaltına alındı
DMM algı operasyonlarına geçit vermedi: Çocuklarımızın ve ailemizin güvenliğini kimseye feda etmeyiz
Bakan Fidan'dan İsrail'in kirli politikalarına karşı ABD'ye açık çağrı: Nüfuzunuzu daha fazla kullanmanızı bekliyoruz
BM 81. Genel Kurulu... Başkan Erdoğan'ın diplomasi trafiği başladı
Bakan Bak'tan Turkcell'e nezaket ziyareti
Çelik Kanatlar Akdeniz'in semalarında! Bir eğitim uçuşu daha başarıyla gerçekleştirildi



