İzmir'de seyir halindeki metro, Sanayi durağında raydan çıkarak duvara çarptı. Bölgeye çok sayıda ekibin sevk edildiği öğrenildi.
İzmir'de seyir halindeki metro raydan çıktı! Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi

İzmir'de seyir halindeki metro, Sanayi durağında raydan çıkarak duvara çarptı. Bölgeye çok sayıda ekibin sevk edildiği öğrenildi.

İZMİR METRO A.Ş'DEN METRO KAZASIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA
İzmir Metro A.Ş., Bornova'da meydana gelen metro kazasında yaralanan olmadığını ve kazaya ilişkin teknik inceleme başlatıldığını açıkladı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İzmir Metro A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, "Evka-3 yönünde sefer yapan metro trenimizin son vagonu Sanayi İstasyonu girişinde raydan çıkmış ve peron duvarına çarpmıştır. Yaralı olmaması en büyük sevincimizdir. Kazanın nedeninin belirlenmesi için teknik inceleme başlatılmıştır. Trenin kaldırılması çalışmaları sürmektedir. Tek hattan işletim, 15 dakikada bir seferler olacak şekilde devam etmektedir.
- Popüler Haberler -
İstanbul Valiliği: Marjinal gruplardan 575 kişi gözaltına alındı
Büyükçekmece'de kirli düzen ifşa oldu! Akgün'den yolsuzluk parasıyla akrabalara villa
Dışişleri'nden, Irak'ta yeni hükümeti kurmakla görevlendirilen Ali Zeydi'ye tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı
Türkiye'nin "merkez ülke" konumunu pekişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Hz. Ali Camisi'nde kıldı



