İzmir'de DEAŞ operasyonunda 13 şüpheli yakalandı

İzmir'de DEAŞ'a yönelik operasyonda 13 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 1 milyon 361 bin lira, bir miktar altın ve dijital materyal ele geçirildi.
İzmir'de silahlı terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 13 şüpheli gözaltına alındı.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından, örgüt üyeleriyle irtibatlı kişilerin eylem ve faaliyetlerinin tespiti ve deşifresine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında çatışma bölgeleriyle irtibatlı, sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yapan ve terör örgütüne fon topladığı belirlenen 12'si Suriyeli 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
Polis ekiplerince belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda 13 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 1 milyon 361 bin lira, bir miktar altın ve dijital materyal ele geçirildi.
Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.
- Popüler Haberler -
Milli Güvenlik Kurulu toplandı
"Gazze'de insanlık tarihinin en büyük zulümlerinden birini yaptılar"
DMM'den vatandaşlara "NATO Zirvesi öncesi siber dolandırıcılık" uyarısı
Terörden arındırılan bölgelerde 34 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi
Tanju Özcan hakkında "cinsel saldırı" suçundan da tutuklama kararı verildi
Türk mimardan Londra'da uluslararası başarı



