ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

İzmir AK Parti'ye geçti! Cemil Tugay'ın rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı

CHP'den istifa ederek bağımsız kalan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, bugün AK Parti'ye katıldı. AK Parti Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda Tugay'a parti rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

Yakup Ünsal - | Son Güncelleme Tarihi:
İzmir AK Parti'ye geçti! Cemil Tugay'ın rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı

CHP'den istifa etmesinin ardından yoluna bir süre bağımsız olarak devam eden ve AK Parti'ye katılma kararı alan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay, AK Parti Genel Merkez binasına geldi.

"İZMİR'İ ÇOK GÜZEL ŞEYLE BEKLİYOR"

Bir basın mensubu tarafından İzmirlilere yönelik bir mesajının olup olmayacağı sorusunun ardından Tugay, "İzmir'i çok seviyorum" cevabını verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: AK PARTİ AİLESİNE HOŞ GELDİN
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da "AK Parti Milletvekilleri ile Yasama Yılı Açılış Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'a AK Parti ailesine hoş geldin, sefalar getirdin diyorum" dedi.

ROZETİNİ ERDOĞAN TAKTI
AK Parti Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda Tugay'a parti rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

Tugay'ın konuşmalarından satır başları:

Hepinizi bu güzel günde sevgi ve saygıyla selamlıyorum. En iyi siyasetin hizmet olduğunu anladım.

7 buçuk yıl belediye başkanlığı yaptım. Görev sürem boyunca tüm hemşerilerimize hizmet ettim. İzmir'imizin insanları vatanseverdir.

Manevi değerlerine çok düşkün insanlardır. Böyle bir şehre ve insanlarına hizmet etmek şereftir.

AK Parti kimsesizlerin kimsesidir." Türkiye Cumhuriyeti'nin son 25 yılına damgasını vurmuş büyük liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sözleridir. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük ve güçlü bir Türkiye ile kutuplaştırmadan ve ayrıştırmadan kurtulmuş bir millet için bu yola baş koymuşların yoluna refik olmak üzere aranıza geldim.

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliği ve aynı deneyimlere sahip AK Parti ailesinin kıymetli desteğiyle İzmir'i ayağa kaldırmak, sorunlarını çözmek istiyoruz. Merkezi hükümet uyumu ve iş birliği ile çok güzel işler başaracağız.

Kapat

HABERİN DEVAMI


Etiketler:
Tugay İzmir AK Parti Cemil Tugay