İsrail'in kanlı planına sert tepki! MHP Lideri Devlet Bahçeli: Türkiye'nin sabrını sınamaktan vazgeçmeli

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 'İsrail, Türkiye'yi kışkırtmaktan, Türkiye'nin sabrını sınamaktan, ülkemizin millî güvenlik alanlarına dolaylı veya doğrudan müdahale anlamına gelebilecek teşebbüslerden ve Türkiye karşıtı çevreleri cesaretlendiren söylemlerden vazgeçilmelidir.' açıklamasında bulundu.
MHP Lideri Devlet Bahçeli, "İsrail, Türkiye'yi kışkırtmaktan, Türkiye'nin sabrını sınamaktan, ülkemizin millî güvenlik alanlarına dolaylı veya doğrudan müdahale anlamına gelebilecek teşebbüslerden ve Türkiye karşıtı çevreleri cesaretlendiren söylemlerden vazgeçilmelidir." açıklamasında bulundu.
Bölgesel barış ve güvenliği tehdit eden saldırgan politikaları karşısında İsrail'in uluslararası hukuk çerçevesinde etkisizleştirilmesi, ertelenemez bir zorunluluk haline gelmiştir.
İsrail'in İdlib'e saldırısı; devletlerin egemenlik haklarına, toprak bütünlüğüne ve uluslararası hukuka aykırı küstah tavrının yeni bir göstergesi olmuştur.
Türkiye karşıtı çevreleri cesaretlendiren söylemlerden vazgeçilmelidir.
İsrail yönetiminin, Türkiye'nin barış ve istikrar üretme kapasitesini kendisine yönelik bir tehdit gibi algılaması vahim bir stratejik hatadır.
- Popüler Haberler -
300 milyon liralık para trafiği! Manisa merkezli suç örgütü operasyonunda 39 şüpheli gözaltında
Bakan Çiftçi: Türkiye mazlumlara sığınak olmaya devam edecek
Kuytulcular'dan delil karartma girişimi! Trollerinin evinden milyonlar çıktı
Tribün ve turizm suç örgütlerine operasyon! İstanbul'da yabancı şebeke, İzmir'de taraftar grupları çökertildi!
Ruhsat için 8 milyon lira rüşvet! Günün Manşeti | 21 Ağustos 2026 Cuma
TEKNOFEST Mavi Vatan'da ikinci gün



