İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası onlarca uçak Türkiye'ye indi

İran'ın İsrail'e yönelik hava saldırılarını artırması ve hava sahasının kapanması nedeniyle yakıt kritiğine giren 20 uçak geri dönerek İstanbul Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kaldı.
İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği hava saldırılarının kapanması ve hava sahalarının kapatılmasından dolayı yerli ve yabancı birçok havayolu şirketinin Ortadoğu uçuşlarında aksaklıklar yaşanıyor.
Yaşanan güvenlik sorunları nedeniyle havada tur atmak zorunda kalan ve yakıt kritiğine giren uçaklar, başta İstanbul Havalimanı olmak üzere Antalya ve Ankara'ya yönlendiriliyor. Ortadoğu uçuşu gerçekleştirmesi planlanan 20 uçak, İstanbul Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kaldı.
- Popüler Haberler -
İşçiler deprem konutlarını inceleyen Bakan Kurum'a seslendi: Binalarımız bitti, sizi çaya bekliyoruz
1 yaşına gelmeden hak sahibi oldu! Deprem bebek yeni yuvasında
28 ilde FETÖ operasyonu: 50 tutuklama
TBMM'de 11. Yargı Paketi'nin görüşmelerine başlanacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz yarın Azerbaycan'a gidecek
Mukaddes üç aylar bugün başlıyor! İşte önemli gün ve geceler...



