İmamoğlu'nu aklamaya çalışmıştı! Oyuncu Metin Yıldız'dan Özel'e gönderme

Oyuncu Metin Yıldız, kamera bantlama olayını "çorba" örneğiyle aklamaya kalkıp Ekrem İmamoğlu'nu savunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ti'ye alan bir paylaşımda bulundu.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, para dolu bavullarla gittiği otellerde kameralara bant çekip Jammer'lar ile dolaşan Ekrem İmamoğlu'nu savunup kamera bantlama olayını "çorba" örneğiyle aklamaya kalkmıştı. Özel, "Korumalar, çorba içerken üstümüze dökülür de sosyal medyada rezil oluruz diye kameraları bantlıyor. Aldığı eğitimin gereği o" şeklinde garip bir açıklamada bulunmuştu.
ÇOK SAYIDA YORUM YAPILDIÖzel'in akıl almaz ifadeleri sosyal medyada mizah malzemesi haline geldi. Vatandaşlar yaptıkları paylaşımlarda, "Özgür Özel saçmalama rekoru kırıyor", "Abi millet böyle aptal yerine konmaz ki..." gibi yorumlarda bulundu.
O kişiler arasında sanatçı Metin Yıldız da yer aldı. Filistin'i desteklediği ve Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdiği için linç kültürüne maruz kalan Metin Yıldız, bu duruma kayıtsız kalamadı. Oyuncu Metin Yıldız çorba içerken kamerasını bantlayarak bu rezaleti "ti"ye aldı.
- Popüler Haberler -

Kız yurdunda korku dolu anlar! Yangın paniğe yol açtı

İstanbul Valiliği: 1 Mayıs'ta toplam 384 kişi gözaltına alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İtalya ziyaretinden rahatsız oldular! Vize yalanı tutmadı

Aksakallar Konseyi, TEKNOFEST KKTC açılışına katıldı

İletişim Başkanı Altun'dan TRT mesajı: Küresel medya düzenine alternatif bir ses

2 yaşındaki bebeği darbetti! Annenin erkek arkadaşı gözaltında
