İletişim Başkanı Duran: Daha güçlü ve daha bütünleşmiş bir Türk dünyası için çalışıyoruz
ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, "Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Türk dünyasıyla ilişkilerimizi her alanda geliştirerek geleceğe yürüyoruz. Geçmişten aldığımız güçle, kardeşliğimizi gelecek nesillere taşıyacak daha müreffeh, daha güçlü ve daha bütünleşmiş bir Türk dünyası için çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

Duran, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) 13. Zirvesi'ne ilişkin NSosyal'deki hesabından paylaşımda bulundu.
Türk dünyasının, aynı tarihi hafızadan beslenen, dilin, kültürün ve medeniyet mirasının asırlardır birbirine bağladığı büyük bir kardeşlik coğrafyası olduğunu belirten Duran, paylaşımında şunları kaydetti:
"Bugün bu köklü bağlar, Türk Devletleri Teşkilatı çatısı altında ortak iradeye, dayanışmaya ve somut işbirliklerine dönüşüyor. TDT Ankara Zirvesi 2026, ortak geleceğimizi şekillendirme irademizin ve Türk dünyası arasındaki dayanışmayı daha ileriye taşıma kararlılığımızın önemli bir ifadesidir. Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Türk dünyasıyla ilişkilerimizi her alanda geliştirerek geleceğe yürüyoruz. Geçmişten aldığımız güçle, kardeşliğimizi gelecek nesillere taşıyacak daha müreffeh, daha güçlü ve daha bütünleşmiş bir Türk dünyası için çalışıyoruz."
- Popüler Haberler -
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk dünyası liderleri Medeniyet Parkı'nda fidan dikti
Adıyaman'da feci olay! Su dolu asansör çukuruna düşen çocuk hayatını kaybetti
Türkiye ile Özbekistan arasında yeni dönem! 5 kritik anlaşmaya imzalar atıldı
Kapadokya'da peribacası çöktü! 2 kişi hayatını kaybetti
TDT Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul etti



