İletişim Başkanı Duran: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın güçlü liderliğinde Türkiye dünyada söz sahibi bir ülke konumuna geldi
İletişim Başkanı Duran, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü liderliğinde Türkiye, bölgesinde ve dünyada söz sahibi, etkinliği giderek artan bir ülke konumuna gelmiştir." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü liderliğinde Türkiye, bölgesinde ve dünyada söz sahibi, etkinliği giderek artan bir ülke konumuna gelmiştir." ifadesini kullandı.
Duran'ın, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 24 Mart'taki Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı "İsrail ve ABD'nin İran'a saldırıları ve Türkiye'nin dış politikasıyla ilgili açıklamalarından bölümler ve yürütülen diplomatik faaliyetler" yer aldı.
Burhanettin Duran, şunları kaydetti:
"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü liderliğinde Türkiye, bölgesinde ve dünyada söz sahibi, etkinliği giderek artan bir ülke konumuna gelmiştir. Ülkemiz, izlediği ilkeli dış politika sayesinde çatışma süreçlerini doğru analiz etmiş, milletimizin huzurunu ve güvenliğini öncelemiş, tuzaklara düşmeden ateş çemberinin dışında kalmayı başarmıştır. Türkiye, emin ellerde, ilkeli ve kararlı yürüyüşünü aynı azim ve istikrarla sürdürecektir."
- Popüler Haberler -
MSB duyurdu: Askeri araç kazasında Albay Sayit Gökgöz şehit oldu
Türkiye'den KKTC'ye dev enerji kalkanı: Tarihi projeye NAVTEX zırhı
Sahipsiz sokak hayvanları sürecinde yeni dönem! Bakan Çiftçi "tamamlandı" diyerek duyurdu
İstanbul Fatih'te korkutan manzara: Denizden ceset çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Kastamonuspor yönetimini kabul etti
Sapkın zihniyetleri sadece taşkınlığa basıyor! Baro Genel Kurulu'nda paçavra ile LGBT provokasyonu



