İBB İtfaiye Daire Başkanı'na gözaltı!

CHP'li Bayrampaşa Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk soruşturmasında, İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak ve 3 zanlı daha gözaltına alındı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Bayrampaşa Belediyesi'ndeki bazı kamu görevlileri ile şüphelilere yönelik 'zimmet', 'irtikap', 'rüşvet', 'nitelikli dolandırıcılık' ile 'ihaleye fesat karıştırmak' suçlarından başlattığı soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında 4 kişi daha gözaltına alındı.
İFADELERİ SÜRÜYOR
Soruşturma kapsamında söz konusu suçlar açısından eylemleri bulunduğu delilleriyle birlikte tespit edilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak, CHP Bayrampaşa İlçe Yönetimi'nde görevli Bekir Önder, iş insanı İbrahim Amedi ve şoför Hakan Köse hakkında gözaltı kararı alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 4 şüpheli de gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada "Bayrampaşa Belediyesi'nde görevli kamu görevlileri ile bir kısım şahıslara yönelik, zimmet, irtikap, rüşvet vermek, rüşvet almak ve ihaleye fesat karıştırmak suçları açısından eylemleri bulunduğu delilleri ile birlikte tespit edilen 4 şüpheli hakkında, yakalama talimat verilmiştir. Gözaltına alınan 4 şüphelinin kolluk biriminde işlemleri devam etmektedir" denildi.
BAŞKAN TUTUKLANMIŞTI
CHP'li Bayrampaşa Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk iddiasıyla 13 Eylül'de soruşturma açılmıştı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 45 kişiden Belediye Başkanı Hasan Mutlu dahil 26 kişi tutuklanmıştı. 19 kişiye adli kontrol uygulanmıştı. Hasan Mutlu görevden uzaklaştırılmıştı.
- Popüler Haberler -
Sümeyye Erdoğan Bayraktar: Toplumumuzda gerçek kadın sorunlarını tespit edip çözüm üretmeye çalışıyoruz
Heyecan arayışı ve kolay para tetikliyor! Bahiste bağımlılık yaşı 14'e düştü
İsrail'in tepki çeken paylaşımına MSB'den tokat gibi cevap
BAYKAR ve ASELSAN güçlerini birleştirdi! Hedefi tam isabetle vurdular
İzmir'de 14'ü çocuk 39 düzensiz göçmen yakalandı
Selçuk Bayraktar'dan Baykar mesajı: Bizim uçaklar balığa benziyor



