Husiler'den soykırımcı İsrail'e İHA saldırısı: 4 nokta hedef alındı

Yemen'deki İran destekli Husiler, soykırımcı İsrail'e insansız hava aracı (İHA) ile 4 saldırı düzenlediklerini duyurdu
Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri, yaptığı açıklamada, 6 İHA ile İsrail'de 4 noktaya saldırı düzenlediklerini belirtti.
Seri, güneydeki Birüssebi (Berşeva), Necef ve Eliat ile kuzeydeki Hayfa şehirlerinde "kritik hedefleri" vurduklarını savundu.

Seri, bu saldırıları İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde Filistinlilere karşı işlediği soykırım ve aç bırakma suçlarına bir yanıt ayrıca Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınlar ve kutsal mekanların ihlal edilmesine karşı bir tepki olarak gerçekleştirdiklerini ifade etti.
İsrail'den söz konusu saldırılara ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

Yemen'deki Husiler, 19 Ocak'ta varılan ateşkes anlaşmasını bozarak Gazze Şeridi'ne şiddetli saldırılarını tekrar başlatan İsrail'i zaman zaman balistik füzeler ve insansız hava araçlarıyla hedef alıyor.
- Popüler Haberler -
Türkiye tecrübesini Şam'a taşıyor: Bölgede imar masası kuruldu
Sayıştay'da Metin Yener dönemi devam ediyor: TBMM seçimini tamamladı
TEM otoyolu kenarında dehşet anları! Alevler mahalleyi sardı
CHP'de Edirne depremi! Keşan Belediye Başkanı partisinden istifa etti
12. Yargı Paketi, TBMM Adalet Komisyonunda
NATO üyesi 32 ülkenin lideri Ankara'da buluşacak



