Hilebaz kasap pes dedirtti... Bozuk et satmak için düzenek kurmuşlar

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde tüketim tarihi geçen ürün satan kasap kapatılarak para cezası uygulandı.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, Şahinbey Zabıta ve Tarım İl Müdürlüğü ekipleriyle birlikte "et bankası" isimli iş yerini denetlediklerini belirtti.

Tahmazoğlu, "Temiz etleri çekiyormuş gibi yapıp çekmeden gizli bölmeye ayırıp, bozulmuş ve pis etleri makinede çekerek vatandaşımıza satan iş yeri belediyemiz tarafından kapatılmış, para cezası uygulanmış ve savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur. Halkın sağlığıyla oynanmasına, vicdansızlara asla ve asla izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
Mehmet Tahmazoğlu tarafından paylaşılan görüntülerde, zabıta ekiplerinin kıyma makinesini yan tarafa çektiğinde duvarda bir bölme bulunması, kıyma makinesinin altına yapılan düzenek, tarihi geçmiş, satışa uygun olmayan etler ve ürünler ile işletmenin kapatılması yer alıyor.
- Popüler Haberler -
KDK'den "mesai dışındaki eğitimler fazla çalışma sayılmalı" kararı
Yeni isimler ortaya çıktı! CHP'de yeni ihraçlar kapıda
Yeraltı cihazlarla taranıyor... İlk kez 24 TV ve Akşam Gazetesi'ne konuşmuştu
16 ülkede nefes kesen takip: Kırmızı bültenle aranan 90 firari Türkiye'ye getirildi
Velilerden sınav öncesi duygusal anlar: Çocuklarımız için buradayız
HSK Kararnamesi yayımlandı: 33 ilin başsavcısı değişti



