ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Hediyelerini bizzat Bakan Tekin verdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile türkü söyleyen minik yeteneklere özel kabul

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim-öğretim yılı açılış töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile şarkı söyleyen minik öğrenciler Bengü Yeşilbaş ve Kıvanç Özgür'ü kabul etti.

AA - | Son Güncelleme Tarihi:
Hediyelerini bizzat Bakan Tekin verdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile türkü söyleyen minik yeteneklere özel kabul

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Tekin, 2026-2027 eğitim-öğretim yılının açılışı dolayısıyla Gazi Anadolu Lisesinde düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Erdoğan ile şarkı söyleyen Ankara Güzel Sanatlar Müzik İlkokulu öğrencileri Yeşilbaş ve Özgür'ü makamında ağırladı.

Minik öğrenciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kendileri için gönderilen hediyeleri de Bakan Tekin'in elinden aldı.

Çocuklarla sohbet eden Tekin, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında faaliyete geçen okulun kamuoyunda henüz yeterince tanınmadığını, öğrencilerin sergilediği başarılı performansların okulun daha geniş kesimlerce duyulmasına ve tanınmasına da vesile olduğunu belirtti.

Aileler de okulun müzik yeteneği bulunan çocuklar için önemli bir imkan sunduğuna dikkati çekerek, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile öğrencilerin çok yönlü yetiştirildiğini, üretme ve sanat icra etme imkanı bulduklarını ifade etti.

Tekin ise özverileri için ailelere teşekkür ederek, "İnşallah çocuklarımızın bahtları açık olur. Ülkeye, millete faydalı bireyler olarak yetişir." ifadelerini kullandı.

Ziyarette Yeşilbaş, okulu için sözlerini yazıp bestelediği marşı Tekin için seslendirirken, Özgür de ney dinletisi sundu.

Kapat

HABERİN DEVAMI


Etiketler:
bakan tekin cumhurbaşkanı erdoğan öğrenci