Hamile kadın metrobüste doğum yaptı! İşte o anlar

35 haftalık hamile Hanife Mete, Esenyurt'ta taksi bulamaması üzerine bindiği metrobüste eşi Cemal Mete'nin desteğiyle doğum yaptı. Sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getiren Mete ailesi, çocuğuna Yılmaz adını verdi. Metrobüste yaşanan doğum anı da araç kamerasına yansıdı.
Esenyurt'ta ikamet eden hamile Hanife Mete, sancılarının artması üzerine eşi Cemal Mete ile birlikte hastaneye gitmek üzerine taksi arayışına başladı. Taksi bulamayan Mete ailesi, daha hızlı olacağını düşünerek saat 08.30'da metrobüse bindi. Metrobüste doğum sancıları artması üzerine İETT şoförü, komuta ve sağlık ekiplerini bilgilendirdi.
METROBÜSTE DOĞUM YAPTIKüçükçekmece Cennet Mahallesi mevkiinde metrobüs aracı park alanına geçirildi. Araçtaki yolcular başka bir araca alındı. Genç kadın, eşi Cemal Mete'nin yardımıyla doğumunu gerçekleştirirken, İETT şoförü ve güvenlik görevlileri de doğumda aileye destek verdi. Mete çifti, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen 5. çocuklarına Yılmaz adını koydu. Anne ile bebek doğumun ardından sağlık ekipleri tarafından Esenyurt Necmi Kadıoğlu hastanesine götürüldü.
AMBULANS GELMEDEN DOĞUM GERÇEKLEŞTİ
Doğum anını anlatan baba Cemal Mete, "Mağazada tezgahtar olarak çalışıyorum. Eşim ev hanımı. Bu 5',inci çocuğumuz. Bebeğe ve hanıma bir şey olmasından çok korktum. Metrobüs tamamen doluydu. Sağolsun şoför hepsini indirdi. Kenara çekip ambulansın gelmesini bekledik. Zaten ambulans gelmeden doğumda gerçekleşti" dedi.
- Popüler Haberler -
CANLI | Günün Manşeti 24 TV'de başladı
CHP'li belediyeye yolsuzluk operasyonu: Onlarca kişi gözaltına alındı
21 ilde ''yasa dışı bahis'' operasyonu: Rasim Ozan Kütahyalı gözaltına alındı
Türkiye'den İsrailli bakan ve beraberindeki gruba Mescid-i Aksa tepkisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazakistan'da resmi törenle karşılandı
CHP'de ''Alo Özgür'' krizi! ''Eşimi aradı, vekillik teklif etti''



