Halep'te operasyonlar sürüyor... 24 TV ekibi terör tünellerini görüntüledi

Halep'te terör örgütü YPG'ye yönelik düzenlenen operasyon devam ederken Şeyh Maksud'un altındaki teröristlerin karargah olarak kullanmak için kazdıkları tüneller 24 TV ekibi tarafından görüntüledi.
Suriye'nin Halep şehrinde terör örgütü YPG/SDG'ye yönelik operasyonlar devam ediyor.
Suriye ordusunun teröristlerden temizlediği Eşrefiye ve Şeyh Maksud mahallelerinde hayat normale dönerken, teröristlerin karargah olarak kullandıkları tüneller gün yüzüne çıktı.
İlk kez 24 TV ekiplerinin görüntülediği Şeyh Maksud'un kuzeyinden güneyine doğru kilometrelerce uzanan tünellerin, teröristler tarafından köstebek gibi kazıldıkları belirlendi.
Bir kısmı teröristlerden temizlenen tünellerden terör örgütünün çatışmalar için ikmal sağladığı belirtildi.
Tünele terör örgütü tarafından el yapımı patlayıcılar ve mayınlarla çeşitli tuzaklar kurulduğu bildirilirken örgüte ait çeşitli cephaneliklerin ele geçirildiği ifade edildi.
#SONDAKİKA İlk kez ve sadece 24'te... İşte YPG'nin terör tünelleri... Karanlık ve kilometrelerce uzanıyor pic.twitter.com/RJERl84pge
— 24 TV (@yirmidorttv) January 12, 2026
- Popüler Haberler -
Peyzaj AŞ şebekesi çökertildi... İmamoğlu soruşturmasında 12 kişi tutuklandı
Nisan yağışlarında tarihi artış: 66 yıllık zirve görüldü
Bakan Fidan, İsrail saldırısında oğlu ölen Hayye'yi ziyaret etti
Gelin Böcek'in ek ifadesinde 1 milyon euro itirafı... "'O kadar para verdik' diye hayıflandı"
M7 metro hattı krizi büyüyor... İBB'nin plansızlığı vatandaşı mağdur etti
33 ilde dev operasyon! Yasa dışı bahis ve dolandırıcılık ağı çökertildi



