Hakan Han Özcan, AK Parti Ankara İl Başkanı olarak göreve başladı

AK Parti Ankara 8. Olağan İl Kongresi'nde il başkanlığa seçilen Hakan Han Özcan, düzenlenen törenle mazbatasını alarak göreve başladı.
Çankaya İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nda düzenlenen mazbata törenine AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve teşkilat mensupları katıldı.
Mazbatasını aldıktan sonra ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren Özcan, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Bolu ve Sivas'ta meydana gelen olaylarda hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.
Özcan, gözünü hedeflerinden, gönlünü ise halktan ayırmadan, Cumhuriyeti'in yeni yüzyılını Türkiye Yüzyılı olarak inşa etmek için çalışacaklarını söyleyerek, şu ifadeleri kullandı:

"Bizim davamız sadece bugünün değil, yarının da davasıdır. Bizler asla pes etmeyiz, yorulmayız, yılmayız. Hepimiz, küllerinden doğan birer Zümrüd-ü ankayız. Buna, üye sayısını 1 milyona getiren, sadece bir yılda 156 bin üye yapan teşkilatımız şahittir. Bu yolda Ankara için daha fazla çalışacak, daha çok emek verecek ve şehrimizin hak ettiği hizmetleri alması adına, yeniden AK Parti belediyeciliğiyle buluşturmak için söz vererek özveriyle yolumuza devam edeceğiz."
- Popüler Haberler -

İstanbul'da 7. Afrika Sağlık Buluşmaları: Bilimsel çalışmalarda mutluluk yüzde 50 genetik

Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlarla buluştu

Maden ocağında göçük: İki işçi yaralandı

İstanbul'da çakarlı araçlara düzenleme: İptal edildi

Dışişleri Bakanlığından işgalci İsrail'e Suriye tepki: Saldırıları durdurmalı

İstanbul Havalimanı Avrupa zirvesinde: Günlük uçuş rekoruyla en yoğun havalimanı oldu
