Günün Manşeti - 3 Ekim 2025

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, 'Günün Manşeti'nde 3 Ekim 2025 Cuma gündemini "'Sumud'un son teknesine de baskın', 'Dünya İsrail'e karşı ayakta', 'İBB bağlantı yolları yapmadı', 'Rüşvete para var, hizmete yok', 'CHP vesayetten kurtulmalı', 'CHP'liler Yavaş'ı işaret etti... İmamoğlu taca mı çıkıyor?'" konu başlıklarıyla değerlendirdi.
24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Türkiye'nin ve dünyanın gündemini, gazetelere yansıyan haberleri, köşe yazılarını ve günün önemli gelişmelerini farklı bakış açılarıyla, çarpıcı analizlerle hafta içi her sabah "Günün Manşeti"nde değerlendiriyor. "Günün Manşeti" hafta içi her sabah saat 11.00'de canlı yayınla 24 TV'de ekrana geliyor.
24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, 'Günün Manşeti'nde 3 Ekim 2025 Cuma gündemini değerlendirdi.
Programdan önemli satır başları:
SUMUD'UN SON TEKNESİNE DE BASKIN
24 TV GYY Ömer Özkök: Gazze'ye ulaşmaya çalışan Sumud Filosu'ndaki "Marinette" isimli en küçük tekneye de haydutlar çıkarma yaptı. Bütün dünya da canlı yayında bu anlara şahit oldu.
DÜNYA İSRAİL'E KARŞI AYAKTA
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bugün yeryüzünde İsrail'in yapmış olduğu bu müdahalenin normal olduğunu söyleyecek adam yoktur. Varsa o, Siyonist oğlu Siyonist'tir. İçimizde bunu görmeyenler varsa eblehtir.
24 TV GYY Ömer Özkök: Siz, gazetecilik noktasında ifade kullanabilecek son insanlar bile değilsiniz. Murat Yetkin adındaki adam, çok değil 2007 yılında, o dönem Genelkurmay Başkanı olan Yaşar Büyükanıt'ın karşısında düğmesini ilikleyip ikiye katlanarak, "Efendim, kimin cumhurbaşkanı olmasını uygun görürsünüz?" diyen bir adam. Bu soruyu soran bir adam. Bu adam, bir de demokrasiden ve gazetecilikten bahsediyor!
İBB BAĞLANTI YOLLARI YAPMADI
24 TV GYY Ömer Özkök: Çam ve Sakura gibi bir şaheser inşa edildi. Çam ve Sakura'nın toplasanız birkaç kilometre edecek bağlantı yolları vardı... "Bütçesizlikten ben bu yolu yapmıyorum" diye yazı yazdı. Aziz İhsan Aktaş'a, sıvacı Adem'e bütçe var!
"RÜŞVETE PARA VAR, HİZMETE YOK"
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: (İmamoğlu) "Biz kreş yaptık diye yargılanıyoruz, yazıklar olsun" diyor. Kim dedi sana kreş yaptığın için yargılandığını? Dünyanın en büyük metropolüne 17 tane kreş yaptın diye alkışlayacak mıyız? Manyak mısın sen!
"CHP VESAYETTEN KURTULMALI"
CHP'LİLER YAVAŞ'I İŞARET ETTİ... İMAMOĞLU TACA MI ÇIKIYOR?
24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç "Günün Manşeti"nde değerlendirdi.
- Popüler Haberler -

Adalet Bakanı Tunç: 7 Ekim 2023'ten bu yana yaşananlar soykırım suçudur

Fatih Altaylı'nın tutukluluğu devam edecek

Bakan Kurum'dan "Küresel Sumud Filosu" açıklaması

Minguzzi cinayetine ilişkin davada "katile engelli raporu verildi" iddiası yalanlandı

Küresel Sumud Filosu, İsrail'in "teknelerde insani yardım yoktu" iddiasını "kara propaganda" olarak niteledi

Haksız menfaat için hesap bilgilerini başkalarına vermek suç sayılacak
