Günün Manşeti | 26 Ekim 2026 Pazartesi
24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, 'Günün Manşeti'nde 26 Ekim 2026 Pazartesi gündemini değerlendirdi.

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Türkiye'nin ve dünyanın gündemini, gazetelere yansıyan haberleri, köşe yazılarını ve günün önemli gelişmelerini farklı bakış açılarıyla, çarpıcı analizlerle hafta içi her sabah "Günün Manşeti"nde değerlendiriyor. "Günün Manşeti" hafta içi her sabah saat 11.00'de canlı yayınla 24 TV'de ekrana geliyor.
24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, 'Günün Manşeti'nde 26 Ekim 2026 Pazartesi gündemini değerlendirdi.
Programdan önemli satır başları:
ASRIN İNŞASI ABD'Yİ ŞAŞIRTTI
24 TV GYY Ömer Özkök: ABD basını demiş ki "Saatte 23, günde 550 konut mu yaptınız siz? Hadi canım siz de!"
"Evet, yaptık."
MUHALEFETİN YALAN SİYASETİ
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bunların ahlaki duruşları bu. Bu kadar ahlak dışı ve rahat davranabilen siyasi gruplar ne yapar? Döner, sana iftira atar. Çünkü bunlar ilkesiz; günah kavramları yok. Mezarda kafayı çekerler. Bin defa soruyorum: Niye mezarda kafayı çekiyorsun?
24 TV GYY Ömer Özkök: Libya'nın batısında Dibeybe, doğusunda ise Hafter etkili konumda ve iki taraf uzun süredir karşı karşıya. Türkiye ise "Siz kardeşsiniz, aranızda bir orta yol bulabiliriz." diyerek uzlaşma zemini oluşturmaya çalışıyor. Peki, bu nasıl sağlanabilir? Somali ile Etiyopya arasında yürütülen arabuluculuk sürecinde olduğu gibi, tarafları aynı masa etrafında buluşturarak... Türkiye bu noktada aktif bir şekilde devrede. Libya'daki bölünmüşlüğün sona ermesi hem Libya'nın hem de dostlarının menfaatine olurken, bu çatışma ortamından fayda sağlayan aktörler açısından ise olumsuz bir tablo ortaya çıkaracaktır.
ANKARA'DAN ''TEK LİBYA'' HAMLESİ
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç değerlendirdi.
- Popüler Haberler -
Bolu Belediyesinde rüşvet ve ihale soruşturması: 4 gözaltı
33'ü kırmızı bültenle aranan 63 suçlunun Türkiye'ye iadesi sağlandı
Kabine yoğun gündemle Beştepe'de toplanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Albay Gökgöz'ün ailesine taziye mesajı
Mustafa Sandal'ın kayınvalidesinin 3 milyon dolarına el konuldu
Kılıçdaroğlu'ndan erken seçime yeşil ışık: Bir ay da olsa itiraz etmeyiz



