Günün Manşeti 24 TV - 6 Ekim 2025

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, 'Günün Manşeti'nde 6 Ekim 2025 Pazartesi gündemini "'137 aktivist Türkiye'ye getirildi', 'İsrail'in kaçınılmaz sonu...', 'İsrail karşıtı 100 binler sokakta', 'Özel, Hamas'a "terör örgütü" demişti', 'Gazze'yi "savunmaya" ne yöneltti?'" konu başlıklarıyla değerlendirdi.
24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Türkiye'nin ve dünyanın gündemini, gazetelere yansıyan haberleri, köşe yazılarını ve günün önemli gelişmelerini farklı bakış açılarıyla, çarpıcı analizlerle hafta içi her sabah "Günün Manşeti"nde değerlendiriyor. "Günün Manşeti" hafta içi her sabah saat 11.00'de canlı yayınla 24 TV'de ekrana geliyor.
24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, 'Günün Manşeti'nde 6 Ekim 2025 Pazartesi gündemini değerlendirdi.
Programdan önemli satır başları:
137 AKTİVİST TÜRKİYE'YE GETİRİLDİ
24 TV GYY Ömer Özkök: Büyük devlet gitti, terör devletinin elindeki vatandaşlarını aldı ve getirdi. 39'u Türk, 137 aktivist İstanbul'a getirildi.
İSRAİL'İN KAÇINILMAZ SONU...
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bu şartlar değişecek, emperyalist güçler bir yerde tıkanacak. Küreselciler zaten kaybettiler. Siyonistler hesap verecek. Netanyahu, etrafındaki katiller ve sistem bunun hesabını verecek. ABD dahi intikamlarını alacak Siyonistlerden
İSRAİL KARŞITI 100 BİNLER SOKAKTA
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Dünyada bu kadar ses yükselmişken, binlerce saat görüntüler varken bu katliamın altından kimse kalkamaz.
ÖZEL, HAMAS'A "TERÖR ÖRGÜTÜ" DEMİŞTİ
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: CHP'nin Gazze ile bir derdi yoktur. CHP zihniyeti Siyonistleri ilk tanıyan ülkedir.
GAZZE'Yİ "SAVUNMAYA" NE YÖNELTTİ?
24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, "Hamas terör örgütüdür" diyen CHP'li Özel ve İmamoğlu ikilisinin söylem değişikliğini yorumladı.
- Popüler Haberler -
Valilikten İstanbul için sağanak yağış uyarısı
ABD-Venezuela gerilimi masada! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maduro ile görüştü
Türkiye bir ilke daha imza attı! Fergani'den tarihi adım
Bakan Fidan'dan 'SDG' uyarısı: Suriyeli olmayan unsurlar derhal ayrılmalı
İletişim Başkanı Duran: Aileler dijital dadıların kim olduğuna dikkat etsin
Gelininin kız kardeşini öldürmüştü! Çıkarıldığı mahkemece tutuklandı



