ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti | 17 Ağustos 2026 Pazartesi

HABER MERKEZİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti | 17 Ağustos 2026 Pazartesi

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak 'Günün Manşeti'nde 17 Ağustos 2026 Pazartesi gündemini değerlendirdi.

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Türkiye'nin ve dünyanın gündemini, gazetelere yansıyan haberleri, köşe yazılarını ve günün önemli gelişmelerini farklı bakış açılarıyla, çarpıcı analizlerle hafta içi her sabah "Günün Manşeti"nde değerlendiriyor. "Günün Manşeti" hafta içi her sabah saat 11.00'de canlı yayınla 24 TV'de ekrana geliyor.

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak 'Günün Manşeti'nde 17 Ağustos 2026 Pazartesi gündemini değerlendirdi.

Programdan önemli satır başları:

İSRAİLLİ BAKANDAN VAHŞET ÇAĞRISI

Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak: Bunlar zaten hep bu kafadaydı. Bizim ise şimdilerde dikkatimizi çekmeye başladı.

BEN-GVİR'DEN KATLİAM AÇIKLAMASI

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bu azgın katil, İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı. Bir ülkenin bakanını düşünün; Gazze'de kimsenin yaşamaması gerektiğini, saldırıların her gece sürmesini ve Filistinlilerin katledilmesini istiyor. Dünyanın hangi yerinde bir ülkenin bakanı, her gece insanların ölmesini isteyebilir?

TARİHİ MEKKE SAVUNMA ANLAŞMASI

Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak: Bu ittifakın sağlıklı ve rahat karar alabilmesi, aynı zamanda bağımsız hareket edebilmesi için Mısır'ın dahil edilmediğini düşünüyorum. Ancak Mısır'ın yakın zamanda ittifaka katılacağını düşünüyorum.

TRUMP'TAN MEKKE İTTİFAKINA ÖVGÜ

Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak: Trump'ın Mekke Anlaşması'na dair övgü dolu sözlerinin pekte iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum

Kapat

HABERİN DEVAMI


Etiketler:
24 tv günün manşeti ömer özkök hikmet genç gündem 17 ağustos 2026 pazartesi nuh albayrak