Günün Manşeti - 16 Mart 2026 Pazartesi
24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, 'Günün Manşeti'nde 16 Mart 2026 Pazartesi gündemini değerlendirdi.

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Türkiye'nin ve dünyanın gündemini, gazetelere yansıyan haberleri, köşe yazılarını ve günün önemli gelişmelerini farklı bakış açılarıyla, çarpıcı analizlerle hafta içi her sabah "Günün Manşeti"nde değerlendiriyor. "Günün Manşeti" hafta içi her sabah saat 11.00'de canlı yayınla 24 TV'de ekrana geliyor.
24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, 'Günün Manşeti'nde 16 Mart 2026 Pazartesi gündemini değerlendirdi.
Programdan önemli satır başları:
11 EYLÜL BENZERİ KOMPLO İDDİASI
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: ABD, dünyanın her tarafında 11 Eylül benzeri olaylar yapmıştır.
ABD/İSRAİL-İRAN SAVAŞINDA 17. GÜN
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Dünyanın bir numaralı şeytanı ABD. Onunla yatıp kalkarsan olacağı budur. Arabistan bu işten bir şekilde sıyrılır ama diğer ülkeler 10-20 yıl kendine gelemezler.
OSMANLI TÜRKÇESİNDEN KORKTULAR
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ve 24 TV GYY Ömer Özkök değerlendirdi.
SAYLAN'IN İSMİ ÇOCUK PARKINA VERİLDİ!
24 TV GYY Ömer Özkök: 28 Şubat'ta zulüm çeken insanlara o zulmü reva görenleri motive edenlerin adı bir çocuk parkına verilmiş.
TANJU ÖZCAN HAKKINDAKİ İDDİALA
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, değerlendirdi.
- Popüler Haberler -
Bakan Tekin'den yeni dönem mesajı
LGBT lobilerinin dijital platformlardaki yoğun propagandası gençlerde cinsel kimlik karmaşasına yol açıyor
İstanbul merkezli 15 ilde 'Ailem Güvende' operasyonu
Türk'ün büyük zaferi Sakarya Meydan Muharebesi'nin 105. yıl dönümü
Dışişleri Bakanı Fidan, Suriye'de!
İstanbul'da korkutan rapor: Binaların yarısı çürük! En riskli 4 ilçe belli oldu



