ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti | 13 Kasım 2025 Perşembe

HABER MERKEZİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti | 13 Kasım 2025 Perşembe

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile "Günün Manşeti"nde “Akşener: Kefil olduklarımız hırsız, İmamoğlu suç örgütü iddianamesi, Belgelerde milyonluk transferler, Kreş vaadiyle milyonluk servet” konu başlıkları değerlendirildi.

Kapat

HABERİN DEVAMI

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Türkiye'nin ve dünyanın gündemini, gazetelere yansıyan haberleri, köşe yazılarını ve günün önemli gelişmelerini farklı bakış açılarıyla, çarpıcı analizlerle hafta içi her sabah "Günün Manşeti"nde değerlendiriyor. "Günün Manşeti" hafta içi her sabah saat 11.00'de canlı yayınla 24 TV'de ekrana geliyor.

Programdan önemli satır başları:

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile "Günün Manşeti" başladı.

Uçak kazasındaki son şehidimizin naaşı da bulundu. Gürcistan'da enkaz bölgesinde aramalar tamamlandı.

İMAMOĞLU SUÇ ÖRGÜTÜ İDDİANAMESİ

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç değerlendirdi

24 TV GYY Ömer Özkök: İddianame yaklaşık 4.000 sayfa. Peyder pey, önümüzdeki günlerde de devam edecek; ayrıntıları yakalıyoruz. . Biz, Cemal Enginyurt gibi 50 dakika içinde 4.000 sayfalık iddianamenin "boş" olduğuna kanaat getirip geçemeyiz; iddianameyi dikkatle, satır satır okumaya özen gösteriyoruz.

KREŞ VAADİYLE MİLYONLUK SERVET

24 TV GYY Ömer Özkök: Geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş Belediyesi'yle ilgili Aziz İhsan Aktaş iddianamesinde dikkat çekici bir detay ortaya çıkmıştı: "Aşevi 'ne yardım, Aşevi 'ne bağış." Ancak rakamlar öyle büyüktü ki, o parayla neredeyse Gazze'deki aç insanlar doyabilirdi.

Beşiktaş Aşevi 'ne yapılan yardımların, dağıtılan miktara göre devede kulak kaldığı belediyenin sayfasında yer alıyordu. Aynı durum kreş için de geçerliydi


Etiketler:
Ömer Özkök Hikmet Genç TV programı Günün Manşeti