Günün Manşeti | 11 Mart 2026 Çarşamba

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ve Akşam Gazetesi Yazarı Dr. Murat Özer ile “Günün Manşeti”nde “ABD İran savaşında çıkış arayışı, ABD strateji mi değiştiriyor? Sivil ölümlerine tartışmalı yorum, Katliamın ortağı ABD” konu başlıkları değerlendirildi.
24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Türkiye'nin ve dünyanın gündemini, gazetelere yansıyan haberleri, köşe yazılarını ve günün önemli gelişmelerini farklı bakış açılarıyla, çarpıcı analizlerle hafta içi her sabah "Günün Manşeti"nde değerlendiriyor. "Günün Manşeti" hafta içi her sabah saat 11.00'de canlı yayınla 24 TV'de ekrana geliyor.
Programdan önemli satır başları:
ABD İRAN SAVAŞINDA ÇIKIŞ ARAYIŞI
Akşam Gazetesi Yazarı Murat Özer: ABD, bu savaşa niçin girdiğini aslında kendisi de bilmiyor ve bununla alakalı bir planlama yapmamış.
ABD İRAN SAVAŞINDA ÇIKIŞ ARAYIŞI
— 24 TV (@yirmidorttv) March 11, 2026
Akşam Gazetesi Yazarı Murat Özer (@muratozer_ist): ABD, bu savaşa niçin girdiğini aslında kendisi de bilmiyor ve bununla alakalı bir planlama yapmamış. pic.twitter.com/M7GPeE14CI
Akşam Gazetesi Yazarı Murat Özer: İsrail'in güvenliği söz konusuydu; Trump'ı bir oyuna getirdiler ve ABD'nin İran'a yönelik savaşı başlamış oldu.
Akşam Gazetesi Yazarı Murat Özer (@muratozer_ist): İsrail'in güvenliği söz konusuydu; Trump'ı bir oyuna getirdiler ve ABD'nin İran'a yönelik savaşı başlamış oldu. pic.twitter.com/dP8oa7CCI7
— 24 TV (@yirmidorttv) March 11, 2026
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: İsrail bu ana kadar güvenli bir şekilde gelebildiyse, İran'ın sayesinde gelmiştir.
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç (@hikmetgenc): "İsrail bu ana kadar güvenli bir şekilde gelebildiyse, İran'ın sayesinde gelmiştir. pic.twitter.com/XR8AtGGPEM
— 24 TV (@yirmidorttv) March 11, 2026
SİVİL ÖLÜMLERİNE TARTIŞMALI YORUM
Akşam Gazetesi Yazarı Murat Özer: Ben İsrail ya da ABD'nin açıklamalarının hiçbir ehemmiyeti olmadığını düşünüyorum. Çünkü onlar düşman, bu açık. İsrail gibi gaddar, vahşi bir rejim zaten ancak böyle yapar. Onların gözünde Müslüman kanının kıymeti yok, soyumuzu kesmek istiyorlar.
Ama Türkiye'de bazı yorumcular çıkıyor, ABD'nin söylediği şeyi papağan gibi tekrar ediyorlar! Asıl iğrenç olanı, İsrail'den daha iğrenç olan bunlardır.
SİVİL ÖLÜMLERİNE TARTIŞMALI YORUM
— 24 TV (@yirmidorttv) March 11, 2026
Akşam Gazetesi Yazarı Murat Özer (@muratozer_ist): Ben İsrail ya da ABD'nin açıklamalarının hiçbir ehemmiyeti olmadığını düşünüyorum. Çünkü onlar düşman, bu açık. İsrail gibi gaddar, vahşi bir rejim zaten ancak böyle yapar. Onların gözünde... pic.twitter.com/dtTamrdPCC
KATLİAMIN ORTAĞI ABD
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Gazze'de bebekler öldü, alayı kipacı oldu. Ağlama duvarlarına gittiler, daha çok bomba verdiler. Tükürmüşüm senin medeniyetinin içine!
KATLİAMIN ORTAĞI ABD
— 24 TV (@yirmidorttv) March 11, 2026
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç (@hikmetgenc): Gazze'de bebekler öldü, alayı kipacı oldu. Ağlama duvarlarına gittiler, daha çok bomba verdiler. Tükürmüşüm senin medeniyetinin içine! pic.twitter.com/T0uT7PmmJT
MAHKEMEDE İMAMOĞLU GERGİNLİĞİ
Akşam Gazetesi Yazarı Murat Özer: Meydan meydan dolaştınız, Özgür Özel'in mesaisi bitti. Şimdi "sanık İmamoğlu" mesaisi başladı. Bütün hırsızlıklar, bütün itirafçılar gelecek; Ekrem İmamoğlu'nun yüzüne "Biz çaldık Ekrem, hatırlamıyor musun?" diyecek. Hepsi yüzüne karşı itiraflarını okuyacak. Ne anlatacaksınız? Bir de "televizyonda yayınlayalım" diyordunuz. Utanmayacak mıydınız bütün bunlardan?
MAHKEMEDE İMAMOĞLU GERGİNLİĞİ
— 24 TV (@yirmidorttv) March 11, 2026
Akşam Gazetesi Yazarı Murat Özer (@muratozer_ist): Meydan meydan dolaştınız, Özgür Özel'in mesaisi bitti. Şimdi "sanık İmamoğlu" mesaisi başladı. Bütün hırsızlıklar, bütün itirafçılar gelecek; Ekrem İmamoğlu'nun yüzüne "Biz çaldık Ekrem,... pic.twitter.com/g1gGDKOHXL
- Popüler Haberler -
Başkan Erdoğan'dan müjde: Emekli maaşları ve ikramiyeler erken yatırılacak!
Hürmüz Boğazı krizi, petrol piyasalarında görülen en büyük arz şokunu tetikliyor
Asrın yolsuzluğu davası! “İmamoğlu mağduriyeti” CHP'de alıcı bulmadı!
Bakan Gürlek'ten ''İmamoğlu'' tepkisi: Mahkeme salonlarında siyasi şov yapılamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Savaş bölgeyi tamamen ateşe atmadan durdurulmalıdır
İstiklal Marşı'nın yazılış süreci ve kabulü Meclis tutanaklarında



