ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 1 Mayıs 2024

TUNAHAN KÖPÜKLÜ - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 1 Mayıs 2024

24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile gündemi “Geçmişten günümüze 1 Mayıs, Özgür Özel'in Taksim ısrarı, CHP'nin kronik mutsuzluğu, Mustafa Varank'a çirkin iftira” konu başlıklarıyla değerlendirdi.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Programdan önemli satır başları:

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE 1 MAYIS

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Nerede bir provokasyon nerede bir kaos varsa ilk satın alan CHP'dir.

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: "Erdoğan'ı göndereceğiz diye bu ülke yakılır!" diyen kafa CHP'dir.

ÖZGÜR ÖZEL'İN TAKSİM ISRARI

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Ben kefilim diyor. Kandil'den talimat alan CHP. Taksim'deki çapulcular İstanbul'u yakıp, yıkarken Kılıçdaroğlu "çiçek çocuklar" demişti.

CHP'NİN KRONİK MUTSUZLUĞU

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bu CHP hep en karanlık zamanları çok sever. 70'li yıllar. Adına filmler yapılmış tüp ve gaz kuyrukları. Stokçuluk.

MUSTAFA VARANK'A ÇİRKİN İFTİRA

24 TV GYY Ömer Özkök: Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, "Mustafa Varank 100 milyonluk villa aldı. Şimdi almadım diyecek ama elimde görüntüler var." diyor. Mustafa Varank'ta çıkıp "o görüntüleri açıkla bütün görevlerim den istifa edeyim" dedi. O müfteri (Deniz Zeyrek) 10 gündür ölü taklidi yapıyor.


Etiketler:
24 tv günün manşeti ömer özkök hikmet genç