Günün Manşeti | 1 Haziran 2026 Pazartesi

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, 'Günün Manşeti'nde 1 Haziran 2026 Pazartesi gündemini değerlendirdi.
24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Türkiye'nin ve dünyanın gündemini, gazetelere yansıyan haberleri, köşe yazılarını ve günün önemli gelişmelerini farklı bakış açılarıyla, çarpıcı analizlerle hafta içi her sabah "Günün Manşeti"nde değerlendiriyor. "Günün Manşeti" hafta içi her sabah saat 11.00'de canlı yayınla 24 TV'de ekrana geliyor.
24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, 'Günün Manşeti'nde 1 Haziran 2026 Pazartesi gündemini değerlendirdi.
Programdan önemli satır başları:
TRUMP: İRAN'DA OLMAMALIYDIK
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Döndük dolaştık kaç ay sonra aynı yere geldik. Bize tiyatroyu izlettiler. Tüm dünyanın ekonomisiyle oynayıp dengeleri bozdular.
İSRAİL 26 YIL SONRA EN DERİNDE
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: ABD siyonizmin merkezidir.
TÜRK PİLOTLARDAN ATİNA'YA YANIT
24 TV GYY Ömer Özkök: Siyonist rejimle iş birliği içinde olan Yunanistan ve Kıbrıs Rum kesiminin her türlü oyununa anlayacakları dilden mukabele ediyoruz. Atina'nın Rum Kesimi'ne kalıcı olarak konuşlandırdığı 337M Filosu'nda görevli pilotlar "Hayaletler Kıbrıs üzerinde" yazılı bir arma takmışlar. Bu armaya karşılık bizim aslan parçaları da "Hayalet Avcısı" arması takmış. Anlayacakları dilden konuşmaya devam ediyoruz
CHP BELEDİYELERİNDEKİ YOLSUZLUK
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Tırnağım kadar sevmem ama Kılıçdaroğlu'nun "arındırma" lafının bir karşılığı var Türkiye'de. Arınır mı bilmem, bence o da boşa kürek çekiyor. Bu CHP arınmaz.
CHP'DE "KİM DAHA FETÖ'CÜ" KAVGASI
24 TV GYY Ömer Özkök: Bu adamı (Kılıçdaroğlu'nu) bize, "en ideal cumhurbaşkanı adayı", "hırslarından arınmış", "demokrat dede", "olabilecek en ideal isim" diye pazarlayanlar, şimdi kavgada söylenmeyecek küfürleri ediyorlar.
- Popüler Haberler -
Cıvata kullanılmadan yapıldı! Fırat Demir Yolu Köprüsü 40 yıldır rayların yükünü taşıyor
Bahçeli'den Kadir İnanır için başsağlığı mesajı
1 Ağustos'ta yürürlüğe giriyor! Yenilenmiş TV'ler için 14 günlük cayma hakkı!
Kadir İnanır arşiv görüntüleri! Usta oyuncunun cenaze programı belli oldu
Sınır hattında FETÖ hareketliliği! Kaçarken yakalandılar
''Evde iş'' vaadiyle milyonluk vurgun! Sahte ilanla tuzağa düşürdüler



