Günün Manşeti | 4 Haziran 2026 Perşembe

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ile “Günün Manşeti”nde “İsrail'den skandal ezan hamlesi, BM'den Almanya'ya İsrail şoku, Erdoğan'dan CHP'ye sert eleştiri, CHP'li memurun 13 yarış atı çıktı! Türk heyetinden İsrail'e protesto!” konu başlıkları değerlendirildi.
24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Türkiye'nin ve dünyanın gündemini, gazetelere yansıyan haberleri, köşe yazılarını ve günün önemli gelişmelerini farklı bakış açılarıyla, çarpıcı analizlerle hafta içi her sabah "Günün Manşeti"nde değerlendiriyor. "Günün Manşeti" hafta içi her sabah saat 11.00'de canlı yayınla 24 TV'de ekrana geliyor.
Programdan önemli satır başları:
İSRAİL'DEN SKANDAL EZAN HAMLESİ
24 TV GYY Ömer Özkök: Katil, aşağılık, alçak, soykırımcı Siyonist İsrail'in meczup bakanı Ben-Gvir'de ezan alerjisi olmuş.
Bu ezan alerjisi dünya üzerinde bir İsrail'de mevcut, bir de bizdeki bazı CHP'lilerde mevcut. Ne kadar alerji yaparsa yapsın, o ezanlar dinmeyecek.
İSRAİL'DEN SKANDAL EZAN HAMLESİ
— 24 TV (@yirmidorttv) June 4, 2026
24 TV GYY Ömer Özkök (@omerozkok): Katil, aşağılık, alçak, soykırımcı Siyonist İsrail'in meczup bakanı Ben-Gvir'de ezan alerjisi olmuş.
Bu ezan alerjisi dünya üzerinde bir İsrail'de mevcut, bir de bizdeki bazı CHP'lilerde mevcut. Ne kadar alerji... pic.twitter.com/dU8PJAuY0y
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Terör devleti İsrail; on binlerce kadını, çocuğu, bebeği, masumu katletti. Bu soykırım tarihi hafızalara yazıldı. Bunun hesabını en ağır şekilde ödeyecekler.
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç (@hikmetgenc): Terör devleti İsrail; on binlerce kadını, çocuğu, bebeği, masumu katletti. Bu soykırım tarihi hafızalara yazıldı. Bunun hesabını en ağır şekilde ödeyecekler. pic.twitter.com/Y1b2IEbMzz
— 24 TV (@yirmidorttv) June 4, 2026
BM'DEN ALMANYA'YA İSRAİL ŞOKU
24 TV GYY Ömer Özkök: Bugün tarihin doğru yerinde konumlananlarla yanlış yerinde konumlananlar arasında bir fark oluyor. Koşulsuz şartsız İsrail'e her türlü desteği veren Almanya, Birleşmiş Milletler'den bir tokat yedi. Birleşmiş Milletler, Almanya'ya İsrail cezası kesmiş. Almanya, tarihinde ilk kez aday olup Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyine seçilemedi.
BM'DEN ALMANYA'YA İSRAİL ŞOKU
— 24 TV (@yirmidorttv) June 4, 2026
24 TV GYY Ömer Özkök (@omerozkok): Bugün tarihin doğru yerinde konumlananlarla yanlış yerinde konumlananlar arasında bir fark oluyor. Koşulsuz şartsız İsrail'e her türlü desteği veren Almanya, Birleşmiş Milletler'den bir tokat yedi. Birleşmiş... pic.twitter.com/668anWi1H8
ERDOĞAN'DAN CHP'YE SERT ELEŞTİRİ
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: CHP'nin olduğu yerden uzak durun. Orada her şey vardır: pavyon, meze, poşet, para, çanta, taşıma...
ERDOĞAN'DAN CHP'YE SERT ELEŞTİRİ
— 24 TV (@yirmidorttv) June 4, 2026
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç (@hikmetgenc): CHP'nin olduğu yerden uzak durun. Orada her şey vardır: pavyon, meze, poşet, para, çanta, taşıma... pic.twitter.com/DcxGt3MHJ6
CHP'Lİ MEMURUN 13 YARIŞ ATI ÇIKTI!
24 TV GYY Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç "Günün Manşeti"nde değerlendirdi.
CHP'Lİ MEMURUN 13 YARIŞ ATI ÇIKTI!
— 24 TV (@yirmidorttv) June 4, 2026
24 TV GYY Ömer Özkök (@omerozkok) ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç (@hikmetgenc) "Günün Manşeti"nde değerlendirdi. pic.twitter.com/pgux9R7RBD
TÜRK HEYETİNDEN İSRAİL'E PROTESTO!
İsviçre'nin Cenevre kentinde gerçekleşen Uluslararası Çalışma Örgütü'nün (İLO) 114'ncü konferansında İsrail temsilcisinin sözleri Türk temsilciler tarafından protesto edildi.
O konferansa katılan TürkMedya İcra Kurulu Başkanı Murat Çiçek o anları AKŞAM'a yazdı: "Nefret objesi İsrail"
TÜRK HEYETİNDEN İSRAİL'E PROTESTO!
— 24 TV (@yirmidorttv) June 4, 2026
İsviçre'nin Cenevre kentinde gerçekleşen Uluslararası Çalışma Örgütü'nün (İLO) 114'ncü konferansında İsrail temsilcisinin sözleri Türk temsilciler tarafından protesto edildi.
O konferansa katılan TürkMedya İcra Kurulu Başkanı Murat Çiçek... pic.twitter.com/TjnMFSXcOF
- Popüler Haberler -
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar'dan "enerji arz güvenliği" açıklaması
Nijer Cumhurbaşkanı, Ankara'da... Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı
CHP'nin 38. Olağan Kurultayı ile İstanbul İl Kongresi davasına ret kararı
Bakan Gürlek: Anayasa Mahkemesi'nin süresiz nafaka iptal kararı adalet ve hakkaniyet ilkelerine uygun!
Ankara NATO Zirvesi'ne hazırlanıyor: "Kırmızı Alan" uygulaması yapılacak
MSB: Yunanistan ve GKRY'nin silahlanma faaliyetleri yakından takip ediliyor



