ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 2 Temmuz 2025

HABER MERKEZİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 2 Temmuz 2025

24 TV GYY Ömer Özkök ve Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak ile “Günün Manşeti”nde "CHP'li belediyelere yolsuzluk soruşturması, Tunç Soyer'i kim şikayet etti, İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturması, Muharrem İnce'nin bir hesabı var, Milleti idamla tehdit eden kafa” konu başlıkları değerlendirildi.

Kapat

HABERİN DEVAMI

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Türkiye'nin ve dünyanın gündemini, gazetelere yansıyan haberleri, köşe yazılarını ve günün önemli gelişmelerini farklı bakış açılarıyla, çarpıcı analizlerle hafta içi her sabah "Günün Manşeti"nde değerlendiriyor. "Günün Manşeti" hafta içi her sabah saat 11.00'de canlı yayınla 24 TV'de ekrana geliyor.

Programdan önemli satır başları:

CHP'Lİ BELEDİYELERE YOLSUZLUK SORUŞTURMASI

24 TV GYY Ömer Özkök: Şikayet eden CHP'li, mağdur olan CHP'li, tanık CHP'li, şüpheli CHP'li, yaygara yapan yine CHP'li. CHP medyası acayip bir kitleye hipnoz uyguluyor. Yazılanlara itimat eden kitle beni çok üzüyor.

Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak: Bu meselenin bugün yargıya iletilmesi de düşündürücü. Demek ki başka yerlerde de bir sürü şey var ama araya böyle bir sıkıntı girmediği için üstü kapatılıyor. Ortaya çıkması için demek ki onları da dürten bir sebep olması gerekiyor.

İZMİR'DEKİ YOLSUZLUK OPERASYONU

24 TV GYY Ömer Özkök: Görünürde emekçi, işçi dostu olan CHP yönetiminin yasal haklarını kullanan işçileri de yargı sopası ile yola getirme gayretinde olduğunun kokusu önümüzdeki günlerde çıkacak.

İBB'YE YÖNELİK YOLSUZLUK SORUŞTURMASI

Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak: Mızrak çuvala sığmıyor. İtiraf edenlerin sayısı 36-37 kişi oldu. Bunların tamamı Ekrem İmamoğlu'nun yanı başındaki kişiler.

"MUHARREM İNCE'NİN BİR HESABI VAR"

Star Gazetesi GYY Nuh Albayrak: Muharrem İnce, tuvaletin önüne oturtulup da "Gel bakalım Muharrem" denilen bir yere gittiyse bu adamın bir hesabı var. Orada bir boşluk gördü. İmamoğlu'nun gelmemesi demek Özgür Özel'in gitmesi demektir.

MİLLETİ İDAMLA TEHDİT EDEN KAFA

24 TV GYY Ömer Özkök: Kahir ekseriyeti Müslüman olan bir ülkede yaşayıp, Müslümanlara "Bir bir asılacaksınız" deme cesaretini nasıl buluyor bu ve bu gibi provokatörler?


Etiketler:
Akşam Gazetesi Hikmet Genç Star Gazetesi Günün Manşeti 24 TV Ömer Özkök