ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Günün Manşeti - 8 Aralık 2025

HABER MERKEZİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Günün Manşeti - 8 Aralık 2025

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, 'Günün Manşeti'nde 8 Aralık 2025 Pazartesi gündemini değerlendirdi.

Kapat

HABERİN DEVAMI

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Türkiye'nin ve dünyanın gündemini, gazetelere yansıyan haberleri, köşe yazılarını ve günün önemli gelişmelerini farklı bakış açılarıyla, çarpıcı analizlerle hafta içi her sabah "Günün Manşeti"nde değerlendiriyor. "Günün Manşeti" hafta içi her sabah saat 11.00'de canlı yayınla 24 TV'de ekrana geliyor.

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, 'Günün Manşeti'nde 8 Aralık 2025 Pazartesi gündemini değerlendirdi.

Programdan önemli satır başları:

SURİYE DEVRİMİ'NİN 1. YIL DÖNÜMÜ

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Suriye sadece bizim güvenliğimiz açısından kıymetli bir bölge değildir. Suriye, bütün dünyanın gözünün önünde olan bir ülkedir.

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: 2 bin tane Filistinli katledildi. Sordular: "Hey Barack Obama, ne oldu?" diye.. O da "İsrail kendini savunuyor" dedi. Bu 2014'te yaşandı. Böyle bir dünya var

SURİYE DEVRİMİ'NİN 1. YIL DÖNÜMÜ

24 TV GYY Ömer Özkök: 13 yıl süren iç savaş neticesiyle Türkiye'deki sığınmacı sayısı 2,3 milyon ve bunun dörtte biri 1 yıl içinde geri dönmüş. "Havuz problemi bilmiyorlar"dan kastım da bu.

TEK PARTİ YÖNETİMİN ZULÜM TARİHİ

Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: CHP'nin ne menem bir cellat olduğunu ispatlarım. Gözüne sokarım; o dosya gözünde öyle kalır. Ama iki tanesi yeter: biri CHP dosyası, ikincisi İstiklal Mahkemeleri.

24 TV GYY Ömer Özkök: Özgür Özel, geçen yıl bu zamanlarda Esad canını zor kurtarıp Moskova'ya kaçmışken "Esad'la masaya oturmalıyız" diyen siyasi akımın temsilcisidir. Ve bu kişi, ülkeyi yönetmeye talip.


Etiketler:
günün manşeti 24 tv ömer özkök hikmet genç 8 aralık 2025