Gökçeada ve Bozcaada feribot seferleri fırtına nedeniyle bugün yapılamayacak

Gökçeada ve Bozcaada hatlarında olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün yapılması planlanan tüm feribot seferleri iptal edildi.
Çanakkale Boğazı ile adalar hattındaki ulaşımı sağlayan GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ'den yapılan açıklamada, bölgedeki olumsuz hava şartları nedeniyle bugünkü Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada seferlerinin tümünün iptal edildiği duyuruldu.
Diğer güzergahlarda ulaşım normal seyredecek.
Bu arada Gökçeada ve Bozcaada hatlarındaki seferler dün de iptal edilmişti.
ÇANAKKALE BOĞAZI KUVVETLİ FIRTINA NEDENİYLE TRANSİT GEMİ GEÇİŞLERİNE KAPATILDI
Çanakkale Boğazı'nda etkili olan kuvvetli fırtına nedeniyle transit gemi trafiği çift yönlü geçici olarak durduruldu.
Bölgede dün geceden bu yana etkisini artıran fırtına, denizde akıntı hızının artmasına neden oldu.
Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğünce, kuzey ve güneyden seyir halindeki gemilerin kaptanlarına, telsiz anonsuyla boğazın çift yönlü transit gemi geçişlerine kapatıldığı duyuruldu.
Çanakkale Boğazı ile adalar hattındaki ulaşımı sağlayan GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ'den yapılan açıklamada, Lapseki-Gelibolu, Çanakkale-Kilitbahir ve Çanakkale-Eceabat feribot seferlerinin de geçici olarak durdurulduğu kaydedildi.
- Popüler Haberler -
Bakan Bolat'tan CHP'li Özel'e sert tepki: Kime hizmet ettiğinizi itiraf ettiniz
Bakan Fidan, İranlı mevkidaşı Erakçi ile görüştü
Trump'tan İran'daki protestoculara mesaj: Devam edin, yardım yolda
Milli savunmanın lokomotifi... ASELSAN tarihi eşiği aştı
Kayseri'de DEAŞ operasyonunda 1 zanlı yakalandı
Terör örgütü YPG/SDG'den yeni provokasyon: Hamima köyüne İHA ile saldırdılar



