ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

FETÖ elebaşı kaçırıldı mı? Pensilvanya'da neler oluyor?

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
FETÖ elebaşı kaçırıldı mı? Pensilvanya'da neler oluyor?

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen'in iddiasına göre örgütün üst düzey teröristleri Elebaşı Fetullah Gülen'i şer yuvasından kaçırdı. İşte detaylar…

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in sağlık durumu uzunca bir süredir sorunlu olduğu biliniyor fakat Pensilvanya'daki şer yuvasından FETÖ elebaşı gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen tarafından paylaşılan bir video kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Paylaştığı o videoda Ebuseleme Gülen, şer örgütünün üst düzey teröristleri Elebaşı Fetullah Gülen'i kaçırdığını iddia etti.

ÖRGÜT İÇİNDE GÜÇ ÇEKİŞMELERİ

Terörist elebaşı Fetullah Gülen'in sağlık durumu son dönemde kötüye gidiyor. Bu konuda öldüğü yönünde bilgiler de sızdırılsa da hayatta olduğu biliniyor. Bu süreçte örgüt içindeki güç çekişmelerinde terörist elebaşını kendi lehine kullanmak isteyenler yeni bir operasyon mu çekti sorusu akıllara geliyor. FETÖ liderinin yeğeni Ebuseleme Gülen, daha önce 15 Temmuz darbesi girişiminin En kritik ismi Adil Öksüz'ün de aralarında bulunduğu kritik isimleri işaret etmişti.

FETÖ'NÜN UMUDU CHP

FETÖ'cü Ebuseleme Gülen, örgütün üst kademesi "Himmet parasıyla lüks içinde yaşarken alt kademesi büyük eziyetler çekiyor" diye yazmıştı. 28 Mayıs seçiminde tüm umutlarını CHP'ye bağlayan FETÖ'cülere millet tokadı vurdu. FETÖ'cüler Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Yunanistan üstünden Avrupa'ya kaçış organizasyonlarına hız vermişti.

MESELE KUKLALAR DEĞİL, KUKLACILAR

Örgüt içi çekişmeler, FETÖ'nün güç kaybı Pensilvanya'ya kadar uzanmış vaziyette.

Peki bundan sonra ne olacak? Özellikle terörist elebaşı Gülen'in ölümü FETÖ'yü nasıl etkileyecek?

Cevap ortada çünkü mesele kuklalar değil, kuklacılar: İpleri elinde tutan ABD'nin tavrı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da örgüt için belirleyici olacak...