Fethiye'de suçlulara yönelik geniş çaplı operasyon: Firariler ve kayıp çocuklar bulundu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen operasyonda, haklarında toplam 42 yılı aşkın kesinleşmiş hapis cezası bulunan firarilerin de aralarında olduğu 12 kişi yakalandı. Operasyon kapsamında haklarında kayıp ilanı bulunan iki çocuk da işlemlerinin ardından Muğla İl Kabul Çocuk Evleri Sitesi'ne teslim edildi.
Edinilen bilgilere göre; Çiftlik Mahallesi'nde iki farklı villada kaldığı belirlenen H.İ.Ö.'ye yönelik, Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda H.İ.Ö., M.K., İ.A., F.F.S., F.S., Ö.Ç., K.D., A.V., E.K., E.O., K.Ş. ve Z.D. isimli toplam 12 şüpheli yakalandı. Aramalarda otomatik tabanca ve şarjörü, 179 fişek ile 94 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerin 6'sı ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

H.İ.Ö.'nün dolandırıcılık ve hükümlünün kaçması suçlarından 18 aranma kaydı ile kesinleşmiş 30 yıl 11 ay 22 gün hapis cezası bulunduğu, M.K.'nin ise çeşitli suçlardan 7 aranma kaydı ve 11 yıl 8 ay kesinleşmiş cezası olduğu belirlendi. İ.A.'nın da dolandırıcılık suçundan 3 aranma kaydı olduğu öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden K.Ş. adli kontrolle serbest bırakılırken, İ.A., M.K. ve H.İ.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Şüphelilerden A.V. ve E.K.'nin kayıp şahıs olarak arandığı belirlendi. Kayıp olarak aranan 2 yaşı küçük şahıs işlemlerinin ardından Muğla İl Kabul Çocuk Evleri Sitesi'ne teslim edildi.
- Popüler Haberler -
Gümüşhane'de feci kaza: 1 ölü ve çok sayıda yaralı var
Türkiye vesayet zincirini kırıyor! Açık Görüş'te çarpıcı değerlendirme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan “fikri fosilleşmiş” güruha tepki: Laikliğin arkasına saklanıyorlar
Bakan Fidan, Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ile görüştü
Bağımlılıkla mücadelede yeni model… Bakan Göktaş duyurdu: Pilot uygulaması başladı
Baba ve bebeğine darp soruşturmasında algı iddiası: Çocuğu görmelerine rağmen devam ettiler



