ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Esenboğa Havalimanı'na NATO düzenlemesi

IHA - | Son Güncelleme Tarihi:
Esenboğa Havalimanı'na NATO düzenlemesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, NATO Zirvesi kapsamında yayımlanan NOTAM doğrultusunda Ankara Esenboğa Havalimanı'nda hava trafiğine geçici kısıtlama uygulanacağını bildirdi.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan alınan bilgiler göre, NATO Zirvesi kapsamında yayımlanan NOTAM uyarınca, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda 7 Temmuz Salı günü 10.00-18.00 saatleri ile 8 Temmuz Çarşamba günü 14.00-21.00 saatleri arasında hava trafiğine geçici kısıtlama uygulanacak.

Öte yandan, yabancı devlet başkanları ile beraberlerindeki resmi heyetleri taşıyan sivil ve askeri hava araçlarının söz konusu kısıtlamadan muaf tutulacağı bildirildi. Muafiyet kapsamında Esenboğa Havalimanı'nı kullanacak uçuşların, uçuş planlarının (Flight Plan) 18'inci bölümüne 'STS/ATFMX' ibaresini işlemelerinin zorunlu olduğu öğrenildi.


Etiketler:
Esenboğa Havalimanı NATO ankara