ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Erzincan-Sivas kara yolunda tır bariyerlere sıkıştı: Yol saatlerce kapandı

AA - | Son Güncelleme Tarihi:
Erzincan-Sivas kara yolunda tır bariyerlere sıkıştı: Yol saatlerce kapandı

Erzincan-Sivas kara yolunun Sakaltutan Geçidi'nde sağanak yağışın tetiklediği heyelan nedeniyle bir tır bariyerlere sıkışırken yol trafiğe kapandı. Her iki yönde 5 kilometrelik araç kuyruğu oluşan geçitte Karayolları ekipleri saatler süren çalışmanın ardından yolu tek şeritten ulaşıma açtı.

Erzincan-Sivas kara yolunun en zorlu noktalarından biri olan Sakaltutan Geçidi'nde akşam saatlerinde yaşanan heyelan ulaşımı felç etti. Sağanak yağışın tetiklediği toprak kayması sırasında yoldan geçen bir tır bariyerlere sıkıştı, şoför ise kendi çabasıyla araçtan kurtuldu. Yolun her iki yönünde kilometrelerce uzanan araç kuyrukları oluşurken, Karayolları ekipleri saatlerce süren yoğun bir çalışma yürüttü.

SAĞANAK YAĞIŞ HEYELANı TETİKLEDİ, TIR BARİYERLERE SIKIŞTI

Erzincan-Sivas kara yolunun Sakaltutan Geçidi'nde akşam saatlerinde meydana gelen heyelan sonucu bir tır bariyerlere sıkıştı.

Tüneller mevkisinde sağanak yağış nedeniyle heyelan oluştu.

Heyelan sırasında yoldan geçen 77 AEM 471 plakalı tır, bariyerlere sıkıştı, tır şoförü kendi imkanlarıyla araçtan çıktı.

KARA YOLUNDA 5 KİLOMETRELİK ARAÇ KUYRUĞU

Heyelan nedeniyle kara yolu trafiğe kapandı. Yolun her iki tarafında yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Karayolları ekipleri, saatlerce süren çalışmanın ardından yolu tek şeritten trafiğe açtı.

Yol temizleme çalışmalarının sürdüğü bölgede ulaşım güvenliği için polis ve jandarma ekibi de görev yapıyor.

Kapat

HABERİN DEVAMI


Etiketler:
Sakaltutan Geçidi heyelan Erzincan-Sivas kara yolu heyelan trafik felç Karayolları