Emine Erdoğan, Gürcistan Cumhurbaşkanı'nın eşi Bagrationi ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'yi ziyaret eden Gürcistan Cumhurbaşkanı Mikheil Kavelashvili'nin eşi Tamar Bagrationi ile görüştü.
Görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Erdoğan, "Göreve başlamalarının ardından ilk resmi ziyaretlerini ülkemize gerçekleştiren Gürcistan Devlet Başkanı'nın kıymetli eşi Tamar Bagrationi Hanımefendi'yi ağırlamaktan memnuniyet duydum" dedi.
Görüşmede, iki ülke arasındaki güçlü bağlardan kültürel yakınlığa, çevreden eğitime kadar pek çok konuyu ele aldıklarını belirten Emine Erdoğan, iş birliği alanları üzerine fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti.
Erdoğan ayrıca, "Bu özel buluşma sebebiyle Sayın Bagrationi'nin, Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı'nı imzalayarak çevreye ve insanlığa karşı ortak sorumluluğumuza sunduğu katkı son derece anlamlı. Gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakma kararlılığımızı desteklediği için kendilerine yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
- Popüler Haberler -
Kanal İstanbul ile anılıyordu... "Yeni Şehir" iddiaları yalanlandı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan istikrar vurgusu... "İyi ki Recep Tayyip Erdoğan var"
Megakent susuz kalacak! 10 ilçe için tarih verildi
İzmir'de vatandaşa 24 saat eziyet: O ilçelere su verilmeyecek
İBB'ye İSBİKE tepkisi... "Bisiklet filosunu bile tamir edemiyor"
Türkiye ile Macaristan arasında 16 anlaşma imzalandı



