Ekrem İmamoğlu'nun mal beyanı yalanı! Kendi kendisini ele verdi

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer Emirgan'da yaklaşık 50 milyon dolar (1,6 milyar TL) değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddia edilmişti. CHP'nin fondaş medyasına konuşan İmamoğlu, " Gizlimiz saklımız yok bizim malımız mülkümüz ayan beyan vardır. Orda ki mülkümüzde İmamoğlu İnşaat'ın üzerinedir" ifadelerini kullandı.
CHP'nin İBB Başkanı ve adayı Ekrem İmamoğlu'nun mal beyanında bulunurken Sarıyer Emirgan'da yaklaşık 50 milyon dolar ( 1,6 milyar TL) değerinde 3 villasının olduğu ve bu yapıları mal beyanında göstermediği iddia edilmişti.
CHP'nin fondaş medyası SZC TV'de canlı yayına katılan İmamoğlu konuyla ilgili konuştu.

"İMAMOĞLU İNŞAATA AİT"
İmamoğlu mal beyanında yazmadığı 1,5 milyar değerinde ki 3 villasının İmamoğlu İnşaat'a ait olduğunu açıkladı.
İmamoğlu, " Bir tüzel kişiliğin oradaki kendi ticari faaliyetlerini bilançolarını göstermek diye bir şey ne hukukta var ne kanunda var. Gizlimiz saklımız yok bizim malımız mülkümüz ayan beyan vardır. Orda ki mülkümüzde İmamoğlu İnşaat'ın üzerinedir." ifadelerini kullandı.
- Popüler Haberler -

Mardin'de silahlı çatışma: 1 ölü ve 10'u aşkın yaralı

Diyarbakır'daki yangın faciasına ilişkin yeni gelişme: 2 kişiye tutuklama

Gazze'ye umut yolculuğu: Türk Aktivist Ordu, Madleen Gemisi'nden 24'e aktardı

TBMM'de 28. Dönem İkinci Devre Başkanlık Divanı üyeleri seçilecek

Bakan Fidan, Mısırlı ve Ürdünlü mevkidaşlarıyla Gazze'deki son durumu görüştü

Mübarek topraklarda hayatını kaybeden Türk hacı adayı sayısı 14'e yükseldi
