Diyarbakır'da kuduz virüsü can aldı: Kedinin tırmaladığı çocuk hayatını kaybetti
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaklaşık 4 ay önce bir kedi tarafından tırmalanan 3 yaşındaki N.K, kuduz virüsüne yenik düştü. Çocuk, yoğun bakımda sürdürülen tedaviye rağmen yaşamını yitirdi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşayan 3 yaşındaki N.K, yaklaşık 4 ay önce bir kedi tarafından tırmalandı. 10 Ağustos'ta rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırılan çocuktan yapılan tetkikler sonucunda kuduz şüphesiyle numuneler alındı.
TEST SONUCU POZİTİF ÇIKTI
Diyarbakır Valiliğinin 14 Ağustos'ta yaptığı açıklamaya göre, referans laboratuvarında incelenen numunelerin test sonucu 13 Ağustos itibarıyla pozitif çıktı ve bu bilgi ilgili kurumlara iletildi. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören çocuk, yaşam mücadelesini kaybetti.
Küçük N.K'nin cenazesi, otopsi işlemleri için Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Yetkililer, olayla ilgili incelemelerin sürdüğünü bildirdi.
- Popüler Haberler -
Bakan Fidan, Pakistanlı mevkidaşı Dar ile bir araya geldi
Batman'da spor salonunda yangın: Ölü ve yaralılar var
Yalova'da TCG Tuzla gemisi ziyarete açıldı
Düşmana korku; dosta güven... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordumuz bugün en güçlü dönemini yaşıyor
Samsun'da sahile vurmuş insansız deniz aracı bulundu
Bakan Fidan, Salahattin Nemruş ile bir araya geldi



