Dilek Kaya neden yanıltıyor? 24 TV Analiz Haber

CHP medyası ile Dilek İmamoğlu, Ali Kaya'nın uyuşturucu soruşturmasında yapılan kan ve idrar testlerinin negatif çıktığını duyurdu. Dilek İmamoğlu ise ağabeyinin derhal serbest bırakılmasını istedi. Ancak soruşturmada saç ve tırnak testi yapılamadığı için savcılık yeni test talebinde bulundu. İşte ayrıntılar…
CHP medyası ile Dilek İmamoğlu, uyuşturucu soruşturmasında tutuklanan Ali Kaya'nın yapılan kan ve idrar testlerinde negatif sonuç aldığını açıkladı. Dilek İmamoğlu, sosyal medya üzerinden ağabeyinin hemen serbest bırakılması yönünde çağrıda bulundu. Ancak soruşturmada gözden kaçan önemli bir detay ortaya çıktı.
ALİ KAYA'NIN SAÇ VE TIRNAK TESTLERİ YAPILAMADI
Yetkililer, Ali Kaya'nın saç ve tırnak testlerinin gerçekleştirilemediğini bildirdi. Nedeni ise testlerden önce Ali Kaya'nın saçlarını ve tırnaklarını tamamen kestirmesi oldu. Bu durum, soruşturmanın seyrini değiştirdi ve dosyada eksik kalan analizlerin tamamlanamamasına yol açtı. Savcılık, eksik testler nedeniyle yeni bir inceleme yapılmasını istedi.

DİLEK KAYA NEDEN YANILTIYOR?
CHP medyası ve Dilek İmamoğlu, uyuşturucu soruşturmasında tutuklanan Ali Kaya'nın kan ve idrar testlerinin negatif çıktığını paylaştı. Hatta Dilek İmamoğlu, ağabeyinin derhal serbest bırakılmasını talep etti.
Ancak göz ardı edilen bir detay vardı: Saç ve tırnak testi yapılamamıştı çünkü Ali Kaya, testten önce saçlarını ve tırnaklarını kestirmişti. Bu nedenle savcılık, yeniden test talebinde bulundu.
SAVCILIKTAN YENİ TEST TALEBİ GELDİ
Savcılık makamı, saç ve tırnak testlerinin yapılamaması üzerine sürecin tamamlanması için ek test talebinde bulundu. Ali Kaya'nın testlerinin eksik olması, soruşturmanın uzamasına neden oldu. Olay, kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, CHP medyası ve Dilek İmamoğlu'nun açıklamaları tartışma yarattı. Soruşturmanın bundan sonraki aşamaları yakından takip edilecek.

Ali Kaya'nın soruşturmasında saç ve tırnak testi krizi, adli sürecin gidişatını doğrudan etkiledi. Savcılığın yeni test talebiyle birlikte, olayın aydınlatılması için ek adımlar atılması bekleniyor.
- Popüler Haberler -
Bakan Göktaş: Kadınlar Türkiye Yüzyılı'nın en güçlü mührü olacak
Emine Erdoğan'dan 8 Mart paylaşımı: Kadınlarımızın her birini yürekten kutluyorum
Türkiye'de kadın gücüyle sürdürülebilir kalkınma: 81 ilde saha çalışmaları tamamlandı
Gelir kriterine son! "Doğum Yardımı" sistemi güncellendi
Başkan Erdoğan, IKBY Başkanı Barzani ile telefonda görüştü: Kritik süreçte Irak'ın yanındayız
Bakan Fidan'dan İran'a füze uyarısı: Kimse böyle bir maceraya atılmasın



