ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

DEM Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları Oruç'tan bir skandal daha! Öldürülen teröristlere selam gönderdi

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
DEM Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları Oruç'tan bir skandal daha! Öldürülen teröristlere selam gönderdi

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları Oruç, partisinin aday tanıtım toplantısında bir skandala daha imza attı. Oruç, konuşmasında öldürülen terör örgütü üyelerine selam gönderdi.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Her fırsatta bebek katili Abdullah Öcalan'a özgürlük çağrısı yapan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları Oruç, bu sefer de kendi partisinin aday tanıtım lansmanında bir skandala imza attı.

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİSTLERE SELAM GÖNDERDİ

Öldürülen terör örgütü üyelerine selam gönderen Tülay Hatimoğlulları Oruç, "Dünyanın dört bir yanında 'biat etmiyoruz, itaat etmiyoruz, mücadele ediyoruz' diyen bütün kadınlara selam olsun. Sakinelere, Hevrin Haleflere binlerce kez selam olsun." ifadelerini kullandı.


Etiketler:
dem Tülay Hatimoğulları Oruç terör örgütü selamı