Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan kalıcı barış mesajı: Katkı sunmaya devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin, "Türkiye olarak kalıcı barışın tesisi için her alanda öncü rol üstlenmeye hazır olduğumuzu, taraflar arasında diplomasi ve diyaloğun öncelenmesi gerektiğini bir kez daha yineliyoruz." ifadesini kullandı.
Yılmaz, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı temsilen daha önce dört kez iştirak ettiği Gönüllüler Koalisyonu Liderler Zirvesi'nin beşincisine bugün çevrim içi katıldığını belirtti.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, şunları kaydetti:
"Fransa Cumhurbaşkanı Sayın Emmanuel Macron'un ev sahipliğinde hibrit formatta gerçekleşen toplantıda, ABD Başkanı Sayın Trump'ın aldığı inisiyatif sonrasında Ukrayna'da adil ve kalıcı barışın sağlanması için diplomatik çabalar ele alındı. Türkiye olarak kalıcı barışın tesisi için her alanda öncü rol üstlenmeye hazır olduğumuzu, taraflar arasında diplomasi ve diyaloğun öncelenmesi gerektiğini bir kez daha yineliyoruz. Adil ve kalıcı barış sağlanıncaya kadar tüm imkanlarımızla diplomatik sürece katkı sunmaya devam edeceğiz."
- Popüler Haberler -

Hollywood filmlerini aratmayan kaçış planı: Emniyet Müdürü Arslan dublör kullanmış

Gazze'nin sesi Türkiye'den yükseldi: Meydanlar "Küresel Sumud Filosu" için doldu

İtiraz kabul edildi: Alaattin Köseler yeniden tutuklandı

Asrın inşasında 300 bin yuva tamam... Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni hedef için yılbaşını işaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, şehit polis Karapınar'ın ailesine başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan "fitne"yi bozdu: Muhtarlıkların kapanması söz konusu değil
