Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Kudüs'ün ruhuna ihanet kabul edilemez

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Beştepe Millet Camii'nde bayram namazı sonrası yaptığı açıklamada, İsrail'in Mescid-i Aksa'da Müslümanlara uyguladığı ibadet yasağını sert şekilde eleştirdi. Yılmaz, Kudüs'ün ruhuna ihanet edildiğini vurguladı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bayram namazını Ankara'daki Beştepe Millet Camii'nde kıldıktan sonra basına önemli değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz, İsrail'in Mescid-i Aksa'da Müslümanlara yönelik ibadet yasağı uygulamasını sert sözlerle kınadı ve bu adımın Kudüs'ün ruhuna ihanet anlamı taşıdığını belirtti.
"KUDÜS'ÜN RUHUNA İHANET"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Bayram namazını Beştepe Millet Camii'nde eda etti. Yılmaz'ın gündeminde İsrail'in Mescid-i Aksa'da Müslümanlara ibadet yasağı vardı. Siyonist İsrail'in "Kudüs'ün ruhuna" ihanet ettiğini söyledi.
Kudüs ve Mescid-i Aksa üzerindeki baskıların devam etmesi, bölgedeki gerilimi artırıyor. Türkiye, Kudüs'ün tarihi kimliği ve ibadet özgürlüğünün korunması için uluslararası toplumu harekete geçmeye davet ediyor.
- Popüler Haberler -
MHP Lideri Bahçeli'den Ülkü Ocakları'na bayram ziyareti
''Göç dalgası'' iddialarına Bakan Çiftçi'den net cevap... ''Dörtte birlik bir azalma var''
Antalya'da yangın faciası! 5'i çocuk 6 kişi öldü
Emine Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Ramazan Bayramı mesajı
MHP Lideri Bahçeli: Bayram sonrası yeni ve güçlü bir Türkiye'nin adımları atılacak



