ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Kudüs'ün ruhuna ihanet kabul edilemez

Oğuz Polatbilek - | Son Güncelleme Tarihi:
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Kudüs'ün ruhuna ihanet kabul edilemez

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Beştepe Millet Camii'nde bayram namazı sonrası yaptığı açıklamada, İsrail'in Mescid-i Aksa'da Müslümanlara uyguladığı ibadet yasağını sert şekilde eleştirdi. Yılmaz, Kudüs'ün ruhuna ihanet edildiğini vurguladı.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bayram namazını Ankara'daki Beştepe Millet Camii'nde kıldıktan sonra basına önemli değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz, İsrail'in Mescid-i Aksa'da Müslümanlara yönelik ibadet yasağı uygulamasını sert sözlerle kınadı ve bu adımın Kudüs'ün ruhuna ihanet anlamı taşıdığını belirtti.

"KUDÜS'ÜN RUHUNA İHANET"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Bayram namazını Beştepe Millet Camii'nde eda etti. Yılmaz'ın gündeminde İsrail'in Mescid-i Aksa'da Müslümanlara ibadet yasağı vardı. Siyonist İsrail'in "Kudüs'ün ruhuna" ihanet ettiğini söyledi.

Kudüs ve Mescid-i Aksa üzerindeki baskıların devam etmesi, bölgedeki gerilimi artırıyor. Türkiye, Kudüs'ün tarihi kimliği ve ibadet özgürlüğünün korunması için uluslararası toplumu harekete geçmeye davet ediyor.


Etiketler:
Cevdet Yılmaz Mescid-i Aksa Kudüs için uyarı