ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABB Başkanı Yavaş'ı kabulü! AK Parti Sözcüsü Çelik: Doğal bir görüşme

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Başkanı Mansur Yavaş'ı kabulü ile ilgili olarak “Doğal bir görüşme. Sayın Cumhurbaşkanımız kendi takdirleriyle zaman zaman bu randevuları vermektedir” dedi.

AKŞAM GAZETESİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABB Başkanı Yavaş'ı kabulü! AK Parti Sözcüsü Çelik: Doğal bir görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık yaptığı AK Parti MYK sonrası Sözcü Ömer Çelik, açıklama yaptı.

AK Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı kabulü ile ilgili olarak "Doğal bir görüşme. Sayın Cumhurbaşkanımız kendi takdirleriyle zaman zaman bu randevuları vermektedir" dedi.

TERÖRSÜZ TÜRKİYE: Terörsüz Türkiye süreci ve terörsüz bölge sürecini yakından takip ediyoruz. Silahsızlandırma kapsamında ilgili kurumlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu çerçevede Iraklı muhataplarıyla yoğun bir mesai içerisindeler.

SURİYE'DEKİ DURUM: SDG feshedildi, oradaki entegrasyon sürecini takip etmeye devam ediyoruz. Fesih süreçlerinin teoride ve retorikte kalmamasının sahada gerçekleşmesinin son derece iyi bir geleceği inşa edeceğine inanıyoruz. Türkmen, Kürt, Arap, Sünni, Şii, Nusayri, Ezidi hangi gruptan olursa olsun hepsinin geleceği için önemli süreçtir.

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI: Savaşın daha geniş bir bölgeye yayılma ihtimali, NATO ve AB çerçevesinde ortaya çıkan tartışmalar, maalesef daha ileri düzeyde silahların kullanılmasından bahsedilmesi, tabii ki Karadeniz'deki durum son derece sakıncalı bir hâle gelmiştir.

GEMİLERE SALDIRI: Şimdiye kadar Rusya kaynaklı 8, Ukrayna kaynaklı 35 Türk işletmeli gemi maalesef hedef alınmıştır. Bu savaş ortamında maalesef böyle bir tablo ortaya çıkmıştır. Bu konudaki uyarılarımızı sürdürüyoruz.

İSTANBUL MASASI: Ama bu döngünün bir an evvel sona ermesi, İstanbul'da bir masa kurularak muhakkak surette artık bir sonuca varılması gerekmektedir.

ABD/İSRAİL-İRAN: Provokasyonlardan kaçınma ve yeniden müzakere masasına dönülmesi konusunda Sayın Cumhurbaşkanımız diplomatik trafiğini devam ettiriyor.

İSRAİL'E TEPKİ: İngiltere ve AB'nin çok güçlü bir şekilde belki de ilk defa İsrail'in eylemlerini 'etnik temizlik' olarak adlandırılması, vahşetin hangi boyutlara geldiğini göstermektedir.

YAVAŞ'I KABUL: Doğal bir görüşme. Sayın Cumhurbaşkanımız da kendi programlarının uygunluğuna bağlı olarak, kendi takdirleriyle zaman zaman bu randevuları vermektedir. Geçmişte de oldu. Cumhurbaşkanımız şehirleri daha ileriye götürecek projeler konusunda çok hassastır.

"Tek gündem Ankara'ydı" Cumhurbaşkanı Erdoğan-Mansur Yavaş görüşmesi: "Gereğini yaparım" mesajı

Kapat

HABERİN DEVAMI


Etiketler:
cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abb başkanı mansur yavaş görüşme ak parti sözcüsü ömer çelik