Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Zeynep Güneş Akgün'e destek! Duygusal anlar yaşandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yöresel kıyafeti nedeniyle hakarete maruz kalan Eskişehir Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün'e destek vererek, kendisini TBMM AK Parti Grup Toplantısı'nda ağırladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kürsüden partililere hitap ettiği sırada, gözyaşlarına hakim olamayan Akgün kendisine gösterilen bu anlamlı destekten dolayı büyük onur duyduğunu ifade etti.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılmak üzere gittiği Meclis'te, toplantı öncesinde Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün ile bir araya geldi.
Geçtiğimiz günlerde İyi Partili Mehmet Emin Korkmaz tarafından giydiği yöresel kıyafetler sebebiyle hakarete uğrayan Belediye Başkanı Akgün ile bir süre sohbet eden Erdoğan, yaşanan hadiseyle ilgili geçmiş olsun dileklerini ileterek kendisine desteğini gösterdi.

GRUP TOPLANTISI'NDA YANINDA OTURDU
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özel daveti üzerine Ankara'ya gelen Zeynep Güneş Akgün ve beraberindeki Mihalgazili kadınlar, AK Parti Grup Toplantısı'ndaki yerlerini aldı. Erdoğan, salonun ön sıralarında kendisi için ayrılan bölüme geçerek, konuşmasına başlamadan önce bir süre Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün ile yan yana oturdu.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kürsüden partililere hitap ettiği sırada, Belediye Başkanı Akgün'ün duygulandığı görüldü.
Erdoğan'ın konuşması esnasında gözyaşlarına hakim olamayan Akgün, kendisine gösterilen bu anlamlı destekten dolayı büyük onur duyduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısına davet ettiği Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş ve beraberindeki kadınlar ile toplantı sonrasında fotoğraf çektirdi.

- Popüler Haberler -
Üst düzey isimler merkeze çekildi: Emniyet ve valiliklerde yeni dönem
Facia günü kadeh kaldırdılar! Skandalın baş kahramanları Özel ve Başarır
Bölge güvenliği emin ellerde: İstikrar dengesini Türkiye sağlıyor
Ev sahiplerini rahatlatacak adım: Yetki kat maliklerine geçti
Çocuklar için dijital kalkan... Bakan Göktaş: Yasak yok, düzenleme var
Başıboş köpek terörü bir can daha aldı: 5 yaşındaki Hamza kurtarılamadı



