Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, çiftçi kadınlarla hatıra fotoğrafı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Dünya Çiftçiler Günü Programı'na katıldı. Başkan Erdoğan, programda çiftçi kadınlarla hatıra fotoğrafı çekildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Programı'na katıldı.

Üretim ve bereketin havasını soludukları buluşmayı düzenleyen Tarım ve Orman Bakanlığına yürekten teşekkürlerini ileten Erdoğan, salondaki çiftçilerin şahsında 81 ilde toprağını alın teriyle sulayan, mahsulünü emeğiyle harmanlayan, üretimiyle Türkiye'nin gücüne güç, sofrasına bereket katan tüm çiftçilerin Dünya Çiftçiler Günü'nü tebrik etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÇİFTÇİ KADINLARLA HATIRA FOTOĞRAFI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Çiftçiler Günü Programı'na katılan kadınlarla hatıra fotoğrafı çekildi.

PROGRAMDAN NOTLAR
"Toprakta izimiz var" temasıyla düzenlenen programda, sanatçı İsmail Altunsaray tarafından "Gönül dağı" ve "Sen benimsin ben seninim" türküleri seslendirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığınca hazırlanan tanıtım filminin gösterimi yapıldı. Manisalı çiftçi Cavit Çağlar Çankaya, çiftçiler adına konuşma yaptı.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tablo takdim edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 coğrafi bölgeyi temsilen 7 kadın çiftçiye plaket verdi.
- Popüler Haberler -
Burcu Köksal AK Parti'ye katıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'nin kirli siyaseti bizi yolumuzdan alıkoyamaz
Emeklilere bayram müjdesi: İkramiyelerin yatırılacağı tarih belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gıda arz güvenliği sorunumuz yoktur
Tutuklu eski Uşak Belediye Başkanı Yalım ek ifade için adliyeye götürülüyor
Dışişleri Bakanı Fidan: Körfez'deki sorun Gazze konusunu hiçbir şekilde unutturmamalı
İstanbul'da faciaya ramak kala! Yine İETT yine yangın



