Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı ile Çin'de bir araya geldi! "Putin'i yakın zamanda ülkemize bekliyoruz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 25. Devlet Başkanları Konseyi Zirvesi kapsamında Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmesinde, Türkiye ile Rusya ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı. Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Putin'i yakın zamanda ülkemize bekliyoruz." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi.
Şanghay İşbirliği Örgütünün (ŞİÖ) 25. Devlet Başkanları Konseyi Zirvesi'ne katılmak üzere Çin'in Tiencin şehrinde bulunan Erdoğan, zirve marjındaki temaslarını sürdürüyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir otelde, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü.
Görüşmeye, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Çağrı Erhan da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmesinde, Türkiye ile Rusya ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.
Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Putin'i yakın zamanda ülkemize bekliyoruz." dedi.
- Popüler Haberler -

Etimesgut Belediyesi'ne 668 bin 677 lira çevre cezası

Malatya'da depremzede sanayi esnafı için yapılan 714 dükkanın inşaatı tamamlandı

Günün Manşeti - 1 Eylül 2025

İstanbul'da okullarda uyum haftası ve haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğu yaşanıyor

Mersin'de "uyuşturucu" operasyonları... 3 milyon 542 bin hap ele geçirildi, 8 şüpheli yakalandı

CHP'li Başkan'dan çözüm bekleyen halka mesaj: Çöpünüzü toplamak zorunda değilim
