ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri es Sabah ile görüştü

İHA - | Son Güncelleme Tarihi:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri es Sabah ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Kuveyt'te Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es Sabah ile ikili ve heyetlerarası görüşme gerçekleştirdi.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Kuveyt'e geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'na inişinde, Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es Sabah tarafından resmi törenle karşılandı. Törende, Kuveyt Bayındırlık Bakanı Dr. Nora Mohammad Al Mashaan, Savunma Bakanı Abdullah Ali Al Sabah, bakanlar, Kuveytli yetkililer ve Türkiye Cumhuriyeti Kuveyt Büyükelçiliği görevlileri hazır bulundu. Erdoğan ve Kuveyt Emiri, resmi törenin ardından görüşmeye geçti.

Kuveyt ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a; eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sanayi ve Ticaret Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ticaret Bakanı Ömer Bolat eşlik ediyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, KUVEYT EMİRİ ES SABAH'A TOGG ARACI HEDİYE ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, temasları kapsamında Kuveyt Emiri es Sabah'a beyaz renkte Togg aracı hediye etti.


Etiketler:
Erdoğan Kuveyt ziyareti Kuveyt Emiri görüşme resmi temaslarda bulunmak .gridyok